Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koniec veľkej lásky hviezdnej speváčky! Exfrajer rozchod potvrdil, neveru popiera, aj tak čelí hejtom!
Zdielať na

Koniec veľkej lásky hviezdnej speváčky! Exfrajer rozchod potvrdil, neveru popiera, aj tak čelí hejtom!

Archívna reportáž

Po vlaňajšom zverejnení paparazzi fotiek mladej speváčky Billie Eilish (20) a herca Matthewa Tylera Vorcea (30) ako sa spolu prechádzajú, pričom bolo jasné, že nejde len o kamarátsky vzťah, vypukla medzi jej fanúšikmi polemika. Mnohým sa nepáčil veľký vekový rozdiel a mienili, že sa pomerne neznámy hollywoodsky herec chce vzťahom s ňou iba zviditeľniť. Herec si preto radšej uzamkol svoj instagramový účet. Po roku sa však všeličo zmenilo. Vorce v utorok potvrdil, že sa s Billie Eilish rozišiel. Stalo sa tak uprostred fám, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach, že ju podvádzal. Voči tomu sa ale herec hneď ohradil.

​Pre hejterov napísal odkaz, píše PageSix. "Nikto nikoho nepodviedol," komentoval ich hejty v instastories. "Vzťahy sa končia. Jednoduché ako facka. Vytváranie fám a klamstvo na internete je nebezpečné," varuje všetkých. Hercovi sa nepáčilo, keď fanúšikovia speváčky zaplavili jeho Instagram krutými a obviňujúcimi komentármi. K plagátu k filmu Muži, kde hrá, napísal: "To, že si tisíce ľudí nájdu čas, aby písali tie najodpornejšie veci na príspevky niekoho, koho nikdy nebudú poznať, je tá najbiednejšia vec, akú môžete urobiť. Žite svoj vlastný život". Fanúšikovia Eilish ho po prevalení ich vzťahu navyše aj podrobili kontrole, pričom od neho objavili aj isté rasistické príspevky na sociálnych sieťach. Krátko nato sa za tieto komentáre Vorce ospravedlnil.

"Chcem sa ospravedlniť za veci, ktoré som v minulosti napísal na sociálnych sieťach. Jazyk, ktorý som použil, bol zraňujúci a nezodpovedný a chápem, aké sú tieto slová urážlivé," uviedol ešte v júni 2021 na Instagrame. "Nezáleží na tom, či to bol text, citát alebo som bol len hlúpy. Hanbím sa a hlboko ľutujem, že som ich použil v akomkoľvek kontexte. Takto som nebol vychovaný a nie je to to, za čím si stojím," tvrdil a pokračoval: "V prvom rade som tento jazyk nemal používať a už ho ani nebudem používať. Veľmi sa ospravedlňujem za bolesť, ktorú som spôsobil. Beriem na seba plnú zodpovednosť a naďalej sa budem zodpovedať za svoje činy." Zrejme ani jeho vzťah s komplikovanou a občas aj depresiám podliehajúcou speváčkou, ktorá sa zatiaľ k rozchodu nevyjadrla, nebol jednoduchý. 

Billie sa dočkala dokumentárneho filmu o svojej osobe už v jej 18. rokoch, v rovnakom veku bola už držiteľkou 4 cien Grammy:

​Na druhej strane sa vďaka nej tento začínajúci herec dostal do povedomia verejnosti aj Hollywoodu, čím pre neho zrejme prišla šanca na začiatok novej filmovej éry. Popularita je v  Hollywoode veľmi dôležitý faktor, aby niekomu ponúkli významnejšiu rolu v dobrom filme. Vzťah s Billie ale Matthewovi dlho nevydržal. Nakoniec, nedalo sa ani predpokladať, že pre tak mladú speváčku by to mal byť posledný vzťah. Má vraj veľmi citlivú povahu, je preto dosť zraniteľná. V roku 2019 sa rozišla s raperom Brandonom Quentionom Adamsom (28). K rozchodu s ním sa vyjadrila v krátkosti. "Proste som s ním nebola šťastná. Nemala som záujem o rovnaké veci, aké chcel on a nebolo to voči nemu fér. Nemyslím si, že by niekto mal byť v takomto vzťahu," zverila sa hviezda. Raper ale naznačil, že ani s ňou to zrejme nebolo úplne jednoduché:  "Každá minca má dve strany". A tak to bude zrejme aj so vzťahom Eilish a Vorcea.  

Láske Billie a Matta už odvzonilo, dôvodom boli vraj rozličné záujmy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Tyler Vorce (@corduroygraham)

Súvisiace články

Najčítanejšie