Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus prekvapuje! Priznal pozadie kúpy bytu v Dubaji a ČOHO sa pre to museli vzdať!
Zdielať na

Rytmus prekvapuje! Priznal pozadie kúpy bytu v Dubaji a ČOHO sa pre to museli vzdať!

Archívna reportáž

Ktovie presne, ako to dokáže, ale raper Patrik Vrbovský (45) má všetko, na čo si len pomyslí. Musí stáť pri ňom iste šťastena, lebo isteže je veľmi šikovný a primerane drzý, ale to je kdekto z ľudí a predsa mu môžu iba závidieť. Napríklad najnovšie aj byt v Dubaji. Prišiel k nemu vraj šťastnou náhodou. Koncom marca sa vybral s rodinkou na dovolenku do Dubaja. Nič neplánovali a tobôž nie kúpu nejakého bytu. Toto mesto ich však dostalo so všetkým, čo ponúka. A nie je toho málo. Všade vôkol luxus, obchody s veľkým výberom všetkého, zábavné podniky, more a celoročné slnko. To sú prednosti, na ktorých Dubaj stavia.

​Sám Patrik alias Rytmus pre eXtra spomína: "Bral som to tak, že sa mi tam páči. Išli sme tam náhodne, spontánne. Spontánne idete na dovolenku a skončí to tak, že si kúpite nielen hotel na noc." Iste si je vedomý, že tým niekoho zase vytočí, no na hejterov si už dávno zvykol. "Keď sme tam boli s rodinou, strašne sa nám tam páčilo. Po všetkých stránkach, či už išlo o zábavu, alebo kultúrne aktivity aj morálku ľudí," vyznáva sa z obdivu k umelému mestu na blízkom východe. No na to, že tam bude mať aj svoje vlastné zázemie v podobe luxusného bytu, ale nepomýšľal. Stalo sa však teraz realitou, jednoducho osud.

Patrik sa totiž chystal na kúpu bytu v Bratislave a rád 700-tisícovú nehnuteľnosť vo výstavbe ukazoval. No zrejme je to práve byt v Petržalke, ktorého sa napokon pre byt v Dubaji vzdali - už totiž prestal zverejňovať jeho fotky. "Stretli sme asi osudových ľudí. Prvý deň sme stretli ľudí, ktorí hovorili, že tu kúpili byt. Na druhý deň sme sa stretli s ďalšími a tí hovorili to isté. Ja som si povedal,  to už nemôžete myslieť vážne, a kde? Koľko to stojí? Kto ti to odporučil? Na tretí deň som stretol tiež človeka, ktorý hovoril, že si tam niečo kúpil. Tak som sa stretol s osobou, ktorá to predáva, zistil som recenzie, aký je. Dal nám asi päť ponúk a bola to ponuka, ktorá sa neodmieta," naznačil raper, ale neupresnil aká výhodná ponuka to musela byť, že s kúpou vôbec neváhal. Obaja s Jasmínou sa potom vyfotili na vychytenom mieste, kde stoji v pozadí výšková budova s ich bytom a zdieľali ju celí nadšení na Instagrame.

Rytmus nakrútil v Dubaji aj videoklip k piesni Reklama na rap:

Na Slovensku majú v Malinove pri Bratislave komfortný dom, takže byt tu môžu oželieť, ale majú na to aj iné dôvody. Snáď najviac ich zneistila vojna na neďalekej susednej Ukrajine."Mali sme v pláne kúpiť byt aj na Slovensku, ale tým ako prišla vojna a nastala neistota a mediálny strach, možno aj preto ako materiály išli hore. Mal som pocit, že podmienky na kúpu bytu na Slovensku teraz nie sú ideálne," zveril sa podnikavý spevák. 

Jasmina a Rytmus sa na Instagrame koncom marca pochválili kúpou bytu v Dubaji:

Rád si plní svoje sny, ale tiež zdôrazňuje, že mu nič nepadá len tak k nohám bez snahy a sebazaprenia. Sú za tým roky driny. "Makáme, nie je to zadarmo," tvrdí, ale iste vie, že nie každý sa môže napriek tomu pochváliť takými výsledkami. Poslednou dobou sa našiel v boxe. Čaká ho zápas s Molochom Vlavo, ktorý ho na svojom Instagrame vyzval na súboj. Ten sa uskutoční už 3. júna 2022 pod hlavičkou organizácie Fight Night Challenge v bratislavskej NTC Aréne. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie