Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lucie Vondráčková zažila horúce chvíle s novým objavom! Neskrýva nadšenie!
Zdielať na

Lucie Vondráčková zažila horúce chvíle s novým objavom! Neskrýva nadšenie!

Archívna reportáž

Priam étericky pôsobiaca speváčka a herečka Lucie Vondráčková (42) je v skutonosti veľmi pragmatická žena a vďaka jej cieľavedomosti sa jej dlhodobo darí. Pokým jeden čas mohli jej fanúšikovia sledovať hlavne jej herecké umenie, poslednú dobu sa venuje viac nakrúcaniu videoklipov k jej pesničkám. Tam sa objavujú aj rôzni muži, pričom s jedným tancuje, s ďalším spieva, prípadne sa dokonca aj bozkáva. Do duetov sa jej už osvedčil raper Raego. Na konte majú niekoľko spoločných videoklipov a vychádza aj ďalší s názvom Mám na Teba chuť.

​Kým s Raegom, či civilne Ladislavom Phamom (34), ktorý má exotické vietnamské korene, sa Vondráčková pozná štyri roky a začali spolupracovať počas pandémie, teraz prišla s novým objavom. Je ním uznávaný DJ a hudobník Miro Svatý alias DJ Mairee (31). Je jeden z mála slovenských dídžejov, ktorých meno je aj vo svete skutočným pojmom. Rodák zo Svätého Jura, ktorý ale momentálne žije v Prahe, sa hudbe venuje odmalička. Skladá piesne, z ktorých dosiaľ najznámejšia je Papapa. Jednu pieseň spravil aj pre Luciu a ona ju s radosťou prijala. Nakrútili už aj videoklip, kde si zahrali bok po boku.

Z tejto spolupráce je Lucka nadšená. "Maireeho som videla prvýkrát a hneď sme si sadli. Myslím, že máme rovnakú krvnú skupinu,"r ozplývala sa Vondráčková v rozhovore pre spravodajstvo CNN Prima. Dokonca bola ochotná prijať aj veľmi pikantný text jeho skladby. "Mám mu hovoriť také veľmi sexy veci, ktoré by som nepovedala ani šepotom, a tu ich zrazu musím spievať. Je to také zvláštne, ale on má rovnaký zmysel pre humor," vysvetľovala mierne v rozpakoch. Niečo o spoločnom zmysle pre humor  hovorila aj vlani v súvislosti s jej bývalým priateľom Petrom Vojnarom (46). "Zistila som, že má brutálny humor, ktorý ma baví," povedala v septembri. Krátko predtým sa prevalilo, že spolu chodia, ale niektorí pochybovali, či to nie je skôr reklamný ťah k novej Luciinej piesni. To sa nepotvrdilo, ale vzťah už medzitým aj tak stroskotal.

Nová pieseň Lucii Vondráčkovej, Raega a DJa Mairee má šancu sa stať veľkým hitom tohto leta:

No aj Mairee je fešák, a tak by sa pokojne mohlo stať, že aj medzi ním a slobodnou Luciou by vzniklo čosi viac ako len pracovný vzťah. Ale ako sa svojho času priznal, do Prahy odišiel hlavne kvôli svojej poriadne poupravovanej priateľke s prezývkou Lara Rose a podľa všetkého vzťah stále trvá. Rovnako aj Lucka, čo sa týka otázok na muža po svojom boku, stále tvrdí, že sa cíti najlepšie s jej synmi. "Som celkom spokojná, je nám dobre a som rada, že to takto funguje, že človek nemusí s niekým byť za každú cenu," vysvetlila speváčka svoju situáciu. "V dnešnej dobe sú ženy samostatné. A keď príde nejaká láska, o to lepšie, ale nemusí, nehľadám a je mi naozaj dobre," dodala na záver. Napriek tomu ale neprejde snáď ani týždeň, aby ju nespájali s nejakým mužom, s ktorým sa niekde spolu objaví - a predovšetkým s kolegami z klipov. Mairee to ale veru nebude.

DJ Mairee je nepochybne sympatický mladý muž, no jeho srdce už nejaký čas patrí istej českej slečne, ale Lucie to nie je:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAIREE (@mairee.dj)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie