Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vondráčková sa nechala vylepšiť! Toto prezradila o zákroku majiteľka kliniky!
Zdielať na

Vondráčková sa nechala vylepšiť! Toto prezradila o zákroku majiteľka kliniky!

Archívna reportáž

Vekom už zrelá speváčka Lucie Vondráčková (42) vyzerá stále veľmi mladistvo. Najnovšie vďaka zmenenému imidžu vyzerá snáď ešte lepšie ako doteraz. Nová láska to ale zrejme nezapríčinila, keďže vzťah s Vojnarom krachol, a tak sa pátraním po tom, kto sa pričinil o jej vylepšenú podobu, napokon zistilo, čo za tým je. A nebolo to ani veľmi namáhavé, priznala sa k tomu samotná speváčka. Prezradila aj detaily, čo robí, aby tak trošku bojovala s časom, čo sa týka jej vzhľadu.

​Nie sú v tom žiadne čary, ktoré by mali zabezpečovať "večnú mladosť" Lucky, ktorej je vraj ezoterika blízka. Aj keď možno pripustiť, že na estetickej klinike s pomocou rôznych prístrojov, masáží a kozmetiky zázraky predsa len robia. Tam pravidelne vedú aj kroky Lucky Vondráčkovej. Dopraje si rôzne procedúry, ako sú napríklad fotoomladenie, alebo omladenie pulzným svetlom, 4D lifting, rádiolifting a čoraz populárnejší hollywoodsky peeling. Všetko to jej pomáha, aby jej tvár vyzerala sviežo a mladistvo, bez stôp únavy, ani keď má náročný program a veľa oddychovať pritom nemôže.

Bez pravidelnej a kvalitnej údržby sa jednoducho starostlivosť o zrelú pleť nezaobíde. Niekedy je dobré vložiť sa do rúk odborníčkam. Vondráčková je už na klinike krásy VIP klientkou. "Samozrejme, genetika zohráva veľkú úlohu, ale v prípade Lucie tiež to, že sa o svoje telo a pleť dôsledne stará. Preto chodí na našu kliniku, kde sa zveruje do rúk odborníkov, a okrem iného práve preto vyzerá tak mlado," vysvetľovala Expresu.cz ršéfka kliniky Petra Řehořková.

Lucka Vondráčková sa od čias Džínov príliš nezmenila, pripomeňte si speváčku v jej najslávnejšom hite z roku 1995: 

Ale Vondráčková nepatrí medzi ženy, ktoré sú posadnuté tým, aby vyzerali mlado a podstupujú preto aj drastické kozmetické zákroky. Potvrdila to aj Řehořková. "Nemyslite si, že Lucka u nás prechádza nejakými radikálnymi zmenami. Sú to len jednoduché a neinvazívne procedúry, pri ktorých relaxuje a my sa staráme o jej krásnu pleť," konštatovala s dodatkom, že Lucka rozhodne neprepadla ani botoxu. Zázraky vraj robia kozmetické krémy, vybrané priamo pre ňu. "Sú ideálnym doplnkom k estetickým ošetreniam a dokáže dlhodobo udržať a zvýrazniť efekt, ktorý zákrokmi dosahuje nielen Lucka, ale aj každý, kto ho podstúpi," odporúča na záver dôležitú súčasť starostlivosti o pleť. Lucie je dôkaz, že netreba rezať, ani pichať a pleť môže byť vďaka dobrej starostlivosti dlho svieža a mladistvá.

Lucka sa o svoju pleť poctivo stará, a tak sa jej na oplátku odmení sviežim a mladistvým vzhľadom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie