Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Cigánski diabli zavolali na netradičnú spoluprácu Skrúcaného, ten sa rozhodol im to osladiť!
Zdielať na

Cigánski diabli zavolali na netradičnú spoluprácu Skrúcaného, ten sa rozhodol im to osladiť!

Cigánski diabli oslavujú tento rok 15 rokov. Pre svojich fanúšikov si pripravili nielen hudobné prekvapenie, ale v štyroch slovenských mestách zažijú ich priaznivci 15 rokov neopakovateľnej atmosféry, aj predbei'' aj vďaka moderátorovi galavečerov.

Cigánski diabli sú všeličo iné, ale rozhodne nie nudní či priemerní. Pochopiteľne, nebudú také ani ich koncerty. "Rozhodli sme sa, že to spravíme ako talkshow a zavolali sme nášho dlhoročného kamaráta Štefana Skrúcaného, ktorý nás na tom koncerte vyspovedá a ľudia sa môžu tešiť na to, čo sa nám stalo, aké faux pas, aké srandičky a čo sme všetko zažili," prezradil jeden z diablov, Štefan Picúr Banyák. 

Skrúcaný si dokonca s kapelou aj zaspieva. "Ja sa veľmi teším, tu sa nebude toľko rozprávať, ako v klasickej talkshow, ale nebude to ani klasický koncert. Bude sa tu troško rozprávať a veľa hrať, a ja sa teším, že si s Cigánskymi diablami možno aj niečo zaspievam, aby si nemysleli, že to budú mať také jednoduché," povedal so smiechom Štefan. 

Zaujímavé spojenie bolo minulý rok s Robom Grigorovom:

​Neobvyklý koncert si budú môcť pozrieť diváci v Bratislave, v Nitre, v Martine a v Nových Zámkoch. A je pripravené ešte jedno prekvapenie. "Sa snažíme do toho zainteresovať aj mladých umelcov, konzervatoristov, bude s nami obrovský zbor, komorný orchester a cieľom je, aby sme do našej rómskej kultúry a klasického slovenského folklóru vtiahli aj klasického hráča," povedal o druhom pláne koncertu Ernest Šarközi. A už len čerešničkou je sympatická ponuka pre fanúšikov - kto si zakúpi VIP lístok, môže potom v súkromí s diablami žúrovať až do rána.

Súvisiace články

Najčítanejšie