Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tak nie rozchod, ale basa za streľbu?! Priateľa tehotnej Rihanny zadržala polícia!
Zdielať na

Tak nie rozchod, ale basa za streľbu?! Priateľa tehotnej Rihanny zadržala polícia!

Archívna reportáž

Veľké prekvapenie zažila tehotná speváčka Rihanna (34), keď v stredu po prílete súkromným lietadlom z Barbadosu do Los Angeles zatkli jej priateľa, rapera A$APa Rockyho, vlastným menom Rakima Mayersa. Obaja sa už pripravujú na príchod svojho dieťatka, ktoré plánuje Rihanna porodiť na rodnom Barbadose a A$AP má byť pritom. Nemilo sa jej preto dotkla táto udalosť. Zo správ zahraničných médií vyplýva, že dôvodom zatknutia rapera bol incident, ktorého súčasťou bol údajne aj on. Vlani v novembri sa podľa vyjadrenia polície vo večerných hodinách v Hollywoode počas hádky "medzi dvomi známymi" strieľalo.

​Obeť streľby utrpela ľahké zranenia a musela byť ošetrená. Podľa vyšetrovateľov raper a dvaja ďalší muži z miesta činu ušli, ako uviedol denník The New York Times s odvolaním sa na vyhlásenie polície. Samotná polícia sa k prípadu vyjadrila aj na sociálnych sieťach. Potvrdila, že  A$AP Rocky bol zatknutý v súvislosti s novembrovou streľbou. "Dňa 6. novembra 2021 okolo 22.15 h došlo k hádke medzi dvoma známymi. Jeden muž bol pritom postrelený," stálo vo vyhlásení. V správe boli uvedené aj ďalšie podrobnosti.

Zranený muž tvrdil, že priateľ speváčky na neho po vystupňovaní ich slovnej prestrelky viackrát vystrelil, pričom jedna guľka ho zrejme trafila do ľavej ruky. Stalo sa tak potom, čo sa raper spolu s dvomi ďalšími osobami k nemu priblížil so zbraňou v ruke a začal na neho mieriť. Po streľbe Rocky a ďalší dvaja muži utiekli z oblasti incidentu po svojich, zatiaľčo obeť vyhľadala lekárske ošetrenie. Samotný A$AP Rocky sa k tomuto závažnému obvineniu nevyjadril a mlčí aj Rihanna. Iste je to pre ňu veľmi nemilá situácia. Po zaplatení vysokej kaucie 550.000 dolárov je už ale na slobode, kde si počká na výsledky vyšetrovania a verdikt súdu.

Rihanna si zahrala aj v klipe ASAP Rockyho k pieseni s názvom Fashion Killa: 

Pred pristátím v Los Angeles bol A$AP Rocky s Rihannou na Barbadose, kde trávil čas s jej priateľmi a rodinou pred narodením ich spoločného dieťaťa. Tesne pred odletom dvojice na dovolenku sa internetom šírili fámy o ich rozchode pre jeho neveru s návrhárkou topánok Aminou Muaddi. Na svojich instagramstories to ale  Amina označila za "falošné klebety". Niekoľko dní po tom spozorovali Rihannu s raperom na letisku na Barbadose. Videli ich, ako spolu vychádzajú obklopení sprievodom a A$AP niesol batožinu. Na ostrove si svoju prítomnosť užívali a pred odletom späť do Los Angeles si zašli aj na spoločnú večeru. To ešte netušili, aké nemilé prekvapenie ichbude čakať pri návrate do USA.

Rihanna sa každým dňom chystá na príchod svojho prvého potomka, podľa jej okolia túži, aby bol ten deň dokonalý:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Súvisiace články

Najčítanejšie