Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rihanna je pripravená priviesť dieťa na svet! Bude to domáci pôrod do bazéniku!
Zdielať na

Rihanna je pripravená priviesť dieťa na svet! Bude to domáci pôrod do bazéniku!

Archívna reportáž

Poriadne dlhý čas svoje tehotenstvo slávna speváčka Rihanna (34) tajila. Podozrenie vyvolala vlani na konci novembra počas veľkolepej slávnosti inaugurácie prvého prezidenta po vyhlásení Barbadosu za republiku. Vtedy priletela na rodný ostrov, aby si tam osobne prevzala ocenenie s titulom "Hrdinka Barbadosu". Ešte viac ako toto uznanie všetkých zaujalo ale jej vystupujúce bruško v obtiahnutých oranžových šatách. Hneď sa vyrojili špekulácie na sociálnych sieťach i v médiách, či je speváčka tehotná. Bolo známe, že muža po svojom boku má, je ním raper A$AP Rocky, ktorý ju na Barbadose sprevádzal.

​​Ukázalo sa, že tí, ktorí tehotenstvo predpovedali, sa nemýlili a Rihanna sa zakrátko s už poriadnym bruškom rada pochválila aj na verejnosti. A odvtedy ho už v podstate nezahalila, oblieka si bizarné outfity zo šatníka skôr pre brušné tanečnice ako budúcu mamu. Ale nielen v tomto smere chce byť iná, ako prevažná väčšina tehotných. Rozhodla sa, v súlade s dobrými skúsenosťami z mnohých krajín a čoraz silnejúcou snahou o návrat k prirodzenému pôrodu, rodiť doma a nie v pôrodnici. Už má všetko premyslené až do podrobností. 

Pôrod plánuje na svojom rodnom ostrove Barbados, ako zistil denník Mirror. Tam má vybudované luxusné sídlo v hodnote stoviek miliónov dolárov. Na pôrod má speváčka pripravený špeciálny apartmán so všetkým, čo by mohla potrebovať, vrátane najnovšieho pôrodného bazéna. Počas predpôrodných bolestí by mala absolvovať špeciálne masáže a prijímať vitamínové infúzie, aby boli ona aj dieťatko dostatočne vyživované. "Deň, keď sa stane matkou, považuje za najdôležitejší deň svojho života. Chce, aby to bolo tak úžasné, ako sa len bude dať," prezradil nemenovaný zdroj z jej okolia.

V poriadne odvážnom outfite sa Rihanna s bruškom ukázala aj v Paríži na prehlaidke moódneho domu Dior:

Počas pôrodu sa o ňu bude starať jej najlepšia priateľka z detstva, vyštudovaná lekárka Dr. Sonita Alexander. Pôrodu by sa mal zúčastniť aj A$AP Rocky (33) vlastným menom Rakim Mayers. Na koniec pôrodu budú v sídle Rihanny čakať aj jej najbližší priatelia a príbuzní, vrátane jej matky Moniky. Aby nemali pritom stres, budú môcť príjemne relaxovať v rámci širokej ponuky wellnessu. Nebudú chýbať ani odborníčky na manikúru, či pedikúru. Hneď po pôrode by sa mala konať "after party" s bohatou ponukou rôznych pochúťok a drinkov. Snáď bude mamička tesne po pôrode dostatočne fit, aby sa pripojila k ostatným aspoň na chvíľu a ukázala bábätko. "Nemôže sa dočkať, až to so svojimi nejbližšími oslávi. Je rozhodnutá urobiť to naozaj veľmi epické," tvrdí zdroj.  Predvlani vzbudila pozornosť jej veta, že chce tri - štyri deti, tak si bude môcť tento zážitok ešte zopakovať. Našťastie sa nepotvrdili správy o jej rozchode s raperom, ten sa, naopak, na otcovstvo už veľmi teší. Už len si chvíľu počať na veľké finále.

Rihanna sa konečne dočkala materstva, svoje bruško preto rada odhaľuje pri každej možnej príležitosti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Súvisiace články

Najčítanejšie