Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozchod tesne pred pôrodom?! Rihanna vraj dala košom ASAP Rockymu!
Zdielať na

Rozchod tesne pred pôrodom?! Rihanna vraj dala košom ASAP Rockymu!

Archívna reportáž

Z USA prišla skutočne nečakaná správa. Rihanna sa údajne rozišla s priateľom a otcom dieťaťa ASAP Rockym v súvislosti s klebetami, že ju podviedol. Fanúšikovia sa v súvislosti s týmito tvrdeniami húfne vrhli na internet a vyvolali obrovskú diskusiu o vzťahu dvojice.

​Tridsaťštyriročná popová hviezda, ktorá by mala v najbližších týždňoch porodiť svoje prvé dieťa, vraj ukončila ich vzťah po tom, čo sa na verejnosť dostali zábery nevery jej priateľa. XXLmag tvrdí, že Rihanna a ASAP boli spoločne spozorovaní v reštaurácii v Los Angeles, pričom speváčku údajne videli ako plače, a potom odišla bez svojho priateľa.

V nevere má zohrávať hlavnú rolu Rihannina kamarátka, parížska návrhárka topánok Amina Muaddi, ktorá dokonca dizajnuje obuv pre speváčkinu značku Fenty. Amina pritom ešte včera nadšene zdieľala Rihanninu fotku s bruškom. 

Správa o tehotenstve speváčky jej fanúšikov veľmi potešila:

​Hoci zatiaľ nikto tieto reči nepotvrdil, fanúšikovia už majú jasno. "Takže Rihanna a ASAP Rocky sa rozchádzajú. Podviedol ju. Počkať, on JU podviedol?! Riri?! Počas tehotenstva?! S návrhárkou Aminou Muaddi?! Počkať, nie sú Riri a Amina kamarátky?! Čo sa to deje??" znie jeden z hysterických komentárov. "Nezahrávajte sa s nami takto. Vieme, že ASAP Rocky nemôže byť taký hlúpy, aby podvádzal Rihannu. Ak je to pravda, rušíme Aminu Muaddi a jeho," zamyslel sa ďalší fanúšik.

Amina ešte včera zdieľala fotku, na ktorej sa budúca mamička pýši svojím veľkým bruškom v ružovej podprsenke a džínsoch, ktoré boli skombinované s lodičkami z dielne Aminy. "Ak sú tieto fámy naozaj pravdivé, tak Rihanna pekne ukončí tvoju kariéru," napísal jeden z fanúšikov odkaz návrhárke. V prvom rade by to ale bola smutná správa pre pár a ich nenarodené dieťatko. Až doteraz pôsobili ako osudová láska, aj sa tak vyjadrovali. Ak sa skutočne ASAP nedokázal vyrovnať so zmenou, ktorú spôsobilo tehotenstvo, a byť trochu trpezlivý a empatický, naozaj si zaslúži verejnú hanbu.

Súvisiace články

Najčítanejšie