Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Britney Spears sa VYDALA?! V absolútnej tajnosti na nádhernom mieste a naznačila aj TEHOTENSTVO!
Zdielať na

Britney Spears sa VYDALA?! V absolútnej tajnosti na nádhernom mieste a naznačila aj TEHOTENSTVO!

Archívna reportáž

Odkedy sa na jeseň minulého roku po takmer 13 rokoch dostala z Britney Spears spod nadvlády jej otca, ktorý bol jej legálnym opatrovníkom, akoby sa odtrhla z reťaze. Nečudo, pekelne dlho nemohla rozhodovať o svojom osude, priam sa dá povedať, že ju obrali o najkrajšie roky života. Tesne po štyridsiatke preto naberá druhý dych. A patrí k tomu aj láska.

​Britney Spears sa podľa všetkého vydala za svojho snúbenca a dlhoročného priateľa, tanečníka Sama Asghariho (28). Pár spolu trávi aktuálne dovolenku vo Francúzskej Polynézii, čo odľahlé súostrovie v Tichom oceáne považované za jedno z najkrajších miest sveta, preto by bolo ideálne na dobre utajený obrad. Síce zatiaľ neukázali žiadny dôkaz, ani fotky zo sobáša, ale Britney to dala veľmi jasne najavo vo svojom príspevku na Instagrame.

Speváčka v úvode príspevku poďakovala svojmu právnikovi, že jej odporučil túto prekrásnu destináciu. "Verte mi, že viem, aká krása je tu, kde som, a veľmi si to vážim.., takže tu fotím fotky svojho MANŽELA! Musím použiť veľké písmená, pretože to vždy robila moja sestra na jej Instagrame... V každom prípade, tak veľmi otvára myseľ byť v rezorte, kde nie je žiadny paparazzi. Prvýkrát v mojom živote môžem byť skutočne to dievča, ktoré môže machrovať a všetkým povedať, ako som sa vydala..," napísala Britney k fotkám Sama, ktorému na prstoch ale nesvieti žiadna obrúčka.

Pri nakrúcaní tohto klipu sa Britney a Sam stretli prvýkrát, okamžite preskočila iskra:

Ako vždy, správa je ale pomerne zvláštna, a ako vždy, nikto si nemôže byť istý tým, či je skutočne pravda, že Britney sa vydala. Už v marci 2022 označila Asghariho za svojho manžela a snúbenca v dvoch samostatných príspevkoch na Instagrame v ten istý deň. Britney oznámila, že sa zasnúbila v septembri 2021, ale následne sa objavili informácie, že dvojica je zasnúbená oveľa dlhšie. Hovorí sa, že 28-ročný Sam vyslovil tú najromantickejšiu otázku už na Vianoce v roku 2020, štyri roky po tom, čo sa dali dokopy pri nakrúcaní videoklipu Slumber Party. Pár to ale musel držať v tajnosti až kým speváčka nenadobudla znovu svojprávnosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

V najnovšom príspevku Britney je ale ešte jeden odkaz, ktorý si mnohí fanúšikovia vyložili ako jednoznačný odkaz na tehotenstvo. "Z kávy mi je príliš zle a ja som pritom nikdy neodmietala kávu! Chutí mi len obyčajná voda s citrónom," napísala speváčka o svojich chutiach, ktoré bývajú typické v úvode tehotenstva. No rovnako dobre to môže znamenať len to, že je tam jednoducho len príliš horúco, ako Britney tiež napísala. V každom prípade, všetci by už speváčke rozhodne dopriali šťastie a pohodu, no mnohí sa obávajú o čisté úmysly mladého krásavca a preto sú otázky, či majú podpísanú predmanželskú zmluvu na dennom poriadku. Azda je už Britney dostatočne poučená z minulosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie