Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Bagárovej kamarát Bendig prekvapuje: Je dobre, že boli s Machom rozídení!
Zdielať na

Bagárovej kamarát Bendig prekvapuje: Je dobre, že boli s Machom rozídení!

Archívna reportáž

Pre sympatického speváka Janka Bendiga (28) bola účasť v speváckej súťaži dôležitým životným krokom. Dostal sa do povedomia verejnosti a podarilo sa mu presadiť sa šoubiznise ako spevák. Dôležité pre neho bolo aj nadviazanie priateľstva so spolusúťažiacou Monikou Bagárovou (27). Obidvaja si natoľko porozumeli, že ich priateľstvo pretrváva aj po 13 rokoch. Dokonca aj vedľa seba neďaleko Prahy bývajú. Keď sa tam Monika nasťahovala k svojmu partnerovi Machmudovi Muradovi (32),navrhla Jankovi, aby si neďaleko nej kúpil spolu s partnerom päťizbový dom, čo aj urobili a sú veľmi spokojní.

​Často sa navštevujú a keď treba, Janko pomôže občas Monike aj s opaterou jej malej dcérky Ruminky. Dá sa povedať, že sú skoro ako rodina. Aj preto mu nebolo ľahostajné, keď sa jeho dobrá kamarátka v predvianočnom čase trápila s rozchodom s Machom. Veľmi ju v tých ťažkých chvíľach podporoval a hoci vedel viac o jej súkromí ako ostatní, nikomu nič nepovedal. "S Monikou si voláme, píšeme si, hovoríme si všetko, ale zabila by ma, keby som niečo prezradil. Môžem vám povedať len to, že my dvaja sme si súdení navždy, môže sa na mňa spoľahnúť. Podporím ju kedykoľvek," odpovedal vtedy na zvedavé otázky. Zakrátko sa však medzi Monikou a zápasníkom všetko urovnalo a na uzmierenie šli spolu s dcérkou a rodičmi Moniky na parádnu dovolenku do Dubaja.

Jan Bendig, našťastie, podobné drámy vo vzťahu nezažíva, píše portál Expres.cz. S Lukášom Rejmonom (36) sú spolu už 9 rokov a sú aj zasnúbení. Veľmi dobre spolu vychádzajú a rozumejú si, ale o svadbe zatiaľ vraj nepremýšľajú. Otázka padla aj na jeho vzťah s Monikou Bagárovou, ktorý trvá už vyše dvanásť rokov a čo si myslí na jej návrat k Muradovi. Vyjadril sa, že bol rád, keď sa situácia upokojila. Smial sa, že sa vraj bál chodiť k jej domu, kvôli novinárom a fotografom, ktorí tam stále číhali. teší ho, že sa dali opäť dokopy, aj kvôli dcérke. Moniku považuje za silnú ženu.

Jan si spoločne s Moniku zaspievali aj duet s názvom Viva La Vida: 

"Pre nikoho to nie ľahká záležitosť, ale ona je šikovná, zvládla všetko na jedničku. Aj keby sa niečo podobné udialo v budúcnosti, ona to zvládne," verí jej Bendig. O Machovi si myslí, že to nie je zlý človek, považuje ho za dobrého chlapca. "Myslím si, že všetko zlé je na niečo dobré, v ich prípade. Ich vzťah to okorenilo, že boli aspoň chvíľku od seba, a sa trošku uvedomili a sú teraz určite šťastní," zhodnotil pozitívne vzťah kamarátov. "Ja im to prajem, dúfam, že sa už nič podobné nestane," povedala a nepochybne v to dúfajú a Monika s Machom.

Jan Bendig má radosť, že sa dala rodina jeho kamarátky Moniky Bagárovej opäť dokopy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie