Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Túžia po bábätku! Opatrovať Bagárovej dcérku mu nestačí, Bendig s priateľom chcú vlastné!
Zdielať na

Túžia po bábätku! Opatrovať Bagárovej dcérku mu nestačí, Bendig s priateľom chcú vlastné!

Zdroj: Instagram/MB

Pre mladého speváka Jana Bendiga (28) prinieslo priateľstvo so speváčkou Monikou Bagárovou do života veľmi veľa. Spriatelili sa počas speváckej súťaže, keď mal nemalé problémy s trémou, ktoré vyústili až do záchvatov paniky. Na vtedy iba pätnásťročného chlapca to bola priveľká psychická záťaž, a preto mu dobre padla podpora rovesníčky Bagárovej. Tá mala už skúsenosti s účinkovaním vďaka otcovej kapele, a tak sa cítila počas vystúpení suverénnejšie a bola pre neho vzorom. Priateľstvo im vydržalo až doteraz.

​Nejakú dobu po speváckej súťaži ale Bendig začal opäť trpieť po psychickej stránke. Urobil zopár nesprávnych rozhodnutí a zároveň sa aj veľmi zadĺžil, čo ho doviedlo až k samovražedným myšlienkam, ako sa vyznal v televíznej Trinástej komnate. Navyše bol zmätený aj zo svojej homosexuálnej orientácie, musel riešiť ako s tým naložiť smerom k verejnosti, a zároveň znášať finančné problémy. Boli to najťažšie chvíle v jeho živote a stav jeho psychiky sa zhoršoval až do stavov paniky. "Vrátilo sa to a bolo stále intenzívnejšie. Stávalo sa mi to v metre, v električke na prechode, úplne všade," povzdychol si pri spomienke na tieto problémy. 

Našťastie ho vtedy podržal jeho dlhoročný priateľ Lukáš Rejmon (36). Bol to on, čo rozhodol, že treba niečo robiť a šiel s ním k odborníčke. Terapia mu pomohla a nastalo šťastné obdobie s Rejmonom, s ktorým onedlho začali spoločne bývať v prenajatom pražskom byte. Za nejaký čas mu Monika Bagárová navrhla, aby si kúpili päťizbový dom neďaleko domu, kde býva s Makhmudom Muradovom (32), čo aj urobili. Sú tam veľmi spokojní, majú dostatok priestoru aj na to, aby si tam Janko zriadil nahrávacie štúdio. Monike sú vďační a aj preto jej radi občas pomôžu s dohľadom na dcérku Rumiu. Aktuálne sa ponúkol na stráženie aj Marešovcom pre ich čerstvo narodenú dcérku Alex.

Pozrite si veselý videoklip k piesni Čardáš, na ktorej sa Jan Bendig podieľal s kolegami Zdeňkom Godlom a Kapitánom Demom: 

Janko a Lukáš už začali pomýšľať aj na spoločné dieťa, no ešte tomu dajú trochu času. V rozhovore pre ŽivotvČesku.cz sa Bendig priznal so smiechom: "Ja sa považujem ešte trochu za dieťa. Myslím, že je ešte veľa práce aj so mnou. Ale jedného dňa určite chceme dieťa a budem nesmierne vďačný, keď sa to stane, ale všetko má svoj čas. Zatiaľ sme sa o tom bavili len trochu a hlavne chcem byť poriadne zabezpečený, aby som dieťaťu mohol dať celý vesmír". Pre Janka Bendiga je pocit istoty veľmi dôležitý. Veľkú oporu má vo svojom Lukášovi. Potrebuje mať ale pevnú pôdu pod nohami aj po finančnej stránke, nezabúda ako bol zúfalý, keď bol finančne na dne. Rád by doprial istotu aj svojmu dieťaťu. To, že sa o neho bude vedieť postarať ako milujúci otec je jasné už teraz.

Jan s partnerom Lukášom sa s láskou starajú o svojich štvornohých miláčikov, avšak do budúcnosti pomýšľajú aj nad možnosťou vychovávať dieťatko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukasrejmon (@lukasrejmon)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie