Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bagárová si užíva Dubaj s Muradovom, TAKÉTO trpké vytriezvenie ale nečakala!
Zdielať na

Bagárová si užíva Dubaj s Muradovom, TAKÉTO trpké vytriezvenie ale nečakala!

Archívna reportáž

Po rozchode, ktorý na Vianoce oznámila Monika Bagárová (27), svitlo po pár týždňoch vo vzťahu so zápasníkom Makhmudom Muradovom (32) opäť slnko. Aby si obnovenú lásku užili čo najviac, vybrali sa do Dubaja. Mach tam priletel z Uzbekistanu, kde mal nejaké povinnosti a Monika spolu s dcérkou a svojimi rodičmi zas z Prahy. Pre malú Rumiu musel byť let lietadlom veľkým zážitkom, bola to jej prvá veľká cesta. Let z Prahy trvá zhruba sedem hodín, a tak Monika iste uvítala, že má so sebou rodičov, ktorí jej pomáhali zabaviť dcérku. Takisto jej iste pomáhali aj počas pobytu v Dubaji, aby si tam oddýchla.

​Je vidieť, že Monika je veľmi šťastná a potrebuje to zrejme vykričať do sveta. Mach rodinke doprial naozaj veľký luxus. Bývali v jednom z najdrahších dubajských hotelov, kde mali celý apartmán s krásnym výhľadom. V Dubaji si týždeň užívali všetky atrakcie, ktoré toto "umelé mesto" ponúka. Okrem polihovania na pláži navštívili napríklad aj kontektnú ZOO, ktorá sa všetkým veľmi páčila. Všetko zachytila Monika aj na fotografiách,ktoré zdieľa so svojimi fanúšikmi. Jednoducho dovolenka na vysokej nohe, so všetkou parádou. 

Na fotkách vidno aj rodičov Moniky, možno až príliš často, a tak si niektorí sledovatelia neodpustili k tomu poznámky. Predstavovali si zrejme, že Dubaj bude slúžiť na stmelenie vzťahu Moniky s Muradovom a nepáči sa im, že sú im stále v pätách jej rodičia. Viac intimity by podľa niektorých páru iste neuškodilo, a niektorí sa so svojimi nevyžiadanými radami začali do speváčky navážať. "Čo keby ste si radšej vyrazili len vy traja, a nie celá família?" vytkla speváčke "hromadnú" dovolenku jedna jej sledovateľka a pridali sa aj ďalší.

V Dubaji chýbala Monikina sestra, z ktorou si pred časom struhli aj takýto duet:

"Je to ich dovolenka po rozchode a návrate a Monika zas ťahá rodičov všade, kam idú. Možno to bol ten kameň úrazu pri rozchode, tiež by som nebola nadšená, keby som mala všade za zadkom svokru a svokra a neužila si chvíľku vo dvojici, alebo v trojici s malou. Mala by sa zamyslieť , že nemá 15 rokov, ale už je dospelá a je to matka. Tak rodičov môže raz nechať doma. Verím, že Makhmud by bol rád," zamýšľal sa nad jej rodinnými vzťahmi niekto zrejme skúsený aj s pridaním rady. Každý to však nemusí vnímať takto. Je dobre známe, že pre Moniku znamená rodina veľa, ba chystá sa neďaleko Brna stavať dom, kde s ňou budú bývať aj rodičia, pozemok má už kúpený.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

A najmä - skúsenejší rodičia malých detí vedia, že pomoc starých rodičov s dieťaťom na dovolenke, aby si mohli užiť aj chvíle skutočne len vo dvojici, sú na nezaplatenie. Tiež zabúdajú mnohí na to, že v Uzbekistane sú úzke rodinné väzby ešte pevnejšie, ako u nás, pre Macha to teda nemusí byť neobvyklé, ani rušivé. Azda oni najlepšie vedia, čo robia.

Súvisiace články

Najčítanejšie