Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Speváčka nechtiac odhalila celé poprsie v živom prenose! Jej reakcia je perfektná!
Zdielať na

Speváčka nechtiac odhalila celé poprsie v živom prenose! Jej reakcia je perfektná!

Archívna reportáž

Svoju spevácku kariéru už pred pár rokmi naplno rozbehla mladá speváčka Camila Cabello (25), ktorá má kubánsko-mexické korene. Narodila sa na Kube, ale od piatich rokov vyrastala na Floride, kde na seba ako latino speváčka upozornila už pred desiatimi rokmi.

​Camile minulý týždeň vyšla očakávaná skladba "Bam Bam", ktorá vzišla zo spolupráce s Edom Sheeranom, a je už druhým singlom z jej pripravovaného tretieho štúdiového albumu Familia. V pondelok sa s ňou preto spojil prostredníctvom videa moderátor Alex Jones v jeho relácii BBC The One Show. Požiadal ju, aby predviedla kúsok z jej tanca, ktorý sa vyznačuje latinoamerickým rytmom a pohybmi. Speváčka súhlasila, pričom sa nevyhla veľkému faux pas.

Veľa si však z toho zrejme nerobila, lebo práve takéto pikantné momenty diváci veľmi obľubujú. Je preto otázne, či jej odhalenie bradavky bolo naozaj iba náhodné. Stalo sa to práve v momente, keď vstávala, upravovala si rozšafne košeľu a zrazu bolo vonku celé jedno ňadro. Hneď si ho však skryla, ale pozornému oku moderátora to neuniklo. Hneď zareagoval smiechom. Po krátkom tanci si speváčka sadla a na rovinu sa ho spýtala: "Dúfam, že ste nevideli bradavku?" V skutočnosti ale ešte viac upozornila na dôvod smiechu moderátora. "Trochu áno, ale ani neviem, čo som videl, bol to len záblesk," odpovedal jej pobavene Jones.

​Pozrite si videjko, ako sa to celé stalo:

Ostatní hostia relácie sa pozerali zo štúdia a smejúci sa komik Alan Carr vtipne zvolal: "Stal som sa obeťou kybernetického blesku!" Camila vyzerala byť trochu nesvoja, no drámu z toho vôbec nerobila. "Moja mama je práve teraz vo vedľajšej izbe a možno sa zľakla zlyhania mojej blúzky," sucho poznamenala Camilla a pokračovala bez zjavných problémov vo zvyšku rozhovoru. Aby toho nebolo málo, speváčka to neskôr rozoberala s jej fanúšikmi aj na Tik Toku. "Keď sa ma môj stylista spýtal, či chcem niečo na zakrytie bradaviek, povedala som nie," priznala sa Camila, že sa trapasu dalo predísť.

Ako to v prípade Camily býva, jej pesnička má opäť veselý klip:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa camila (@camila_cabello)

Jej malér s odhalením prsníkov sa v priebehu niekoľkých minút po živom vysielaní začal šíriť na Twitteri screenshotmi. Niektorí to prirovnávali k vystúpeniu Janet Jackson na Super Bowle v roku 2004 s Justinom Timberlakeom. Justin počas vystúpenia v prestávke odtrhol časť Janetinho topu a odhalil jej prsia, keď spieval svoj hit Rock Your Body. On sa ešte viac katapultoval medzi hviezdy, ale Janet to povesť poriadne naštrbilo a dokonca televízia za túto "nemravnosť" musela platiť ťažké státisíce pokuty. Snímky jej obnaženého poprsia z tohto vystúpenia možno dodnes ľahko nájsť na internete. Timberlike sa jej za to neskôr veľmi ospravedlňoval. Niektorí fanúšikovia Camily Cabello odsúdili šíriteľov screenshotu a označili ich za zvrhlíkov, ale speváčke to zrejme vrásky nerobí.

Súvisiace články

Najčítanejšie