Oblačno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Ewa Farna porodila! Už je známe pohlavie aj trendové meno bábätka!
Zdielať na

Ewa Farna porodila! Už je známe pohlavie aj trendové meno bábätka!

Archívna reportáž

Svoje druhé tehotenstvo prežívala speváčka Ewa Farna (28) naozaj veľmi verejne. Nemala problém s rastúcim bruškom ani moderovať, ani koncertovať. Dočkala sa aj veľkého ocenenia na Českom slávikovi, kde vyhrala v kategórii žien. Podobne ale pracovala skutočne do posledného dňa aj pri prvom tehotenstve. No termín pôrodu, ako aj pohlavie dieťatka Farna tajila do poslednej chvíle. A podarilo sa jej nakoniec utajiť aj pôrod, ktorý sa udial niekoľko dní pred jej oznámením radostnej správy.

"Už niekoľko dní žijeme v inej realite, ku ktorej môžem napísať len #makekidsnowar," oznámila šťastná dvojnásobná mamička s hashtagom v preklade "robte deti, nie vojnu". Prezradila aj, že sa stala mamou dievčatka a jej meno je Ella. V súčasnosti je to veľmi populárne meno, s dvomi L znamená v preklade "ona". Konečne je teda druhé dieťatko Farny na svete a iste majú všetci radosť, že ku chlapčekovi Artušovi pribudlo dievčatko. K správe pripojila Ewa aj fotografiu, kde má dcérku privinutú k sebe a vidieť jej iba riadne bohatú hrivu tmavých vlasov. Vlasatá má byť po kom, obaja rodičia majú husté, tmavé vlasy.

Podobne vlasatý bol po pôrode aj ich syn Artuš (2). Jeho podobu ale stále taja, chcú zachovať jeho súkromie. "Syna neukazujem zámerne. Je to človek, nie verejný majetok. Ja sama viem, čo to je záujem verejnosti. Čo všetko si človek môže a nemôže dovoliť, keď je z nej verejná osoba. A to svojmu synovi neurobím. To nech si jedného dňa vyberie sám, či chce, alebo nie," vysvetľovala. Aj svoje súkromie sa snaží čo najviac zachovať v tajnosti. O druhom tehotenstve verejne prehovorila až v novembri, keď predstavila po siedmich rokoch svoj nový album s príznačným názvom Umami. Prvé tehotenstvo tajila ešte dlhšie.

Pozrite si videoklip k novej piesni od Ewy s názvom Verze 02:

Po skúsenostiach z prvého pôrodu Ewa dobre vedela, čo ju čaká aj druhýkrát. "Viem, že to bude nepríjemné, bude to bolesť. Ale je to druh bolesti, ktorá pominie. Na konci čaká odmena, takže k tomu pristupujem tak, že to bude dobré," zverila sa speváčka pred pôrodom so svojimi pocitmi. Teraz to už má úspešne za sebou a môže sa plne sústrediť "na masaker, ktorý ma čaká s dvoma deťmi," ako sa vyjadrila v talk show Honzy Dědka. Je rada, že sa jej podarilo ešte pred pôrodom dokončiť nový album a vypustiť načas z hlavy a života náročnú prácu s hudobnou tvorbou a interpretáciou. Práca okolo detí a ich výchova nie je ale o nič ľahšia, nie je ani zaplatená, slávu si ňou nikto nezíska, ale je to tá najkrajšia a najdôležitejšia práca v živote. 

Ewa Farna sa s krásnou novinkou v jej živote pochválila na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie