Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Slovenská polícia u Khloé Kardashian! TAKTO sa dostali do jej pozornosti!
Zdielať na

Slovenská polícia u Khloé Kardashian! TAKTO sa dostali do jej pozornosti!

Archívna reportáž

Klan Kardashianok patrí rozhodne medzi najznámejšie rodiny na svete, hoci na to nemuseli mať ani žiadne mimoriadne schopnosti, vedomosti či talent. Či lepšie povedané - talent rozhodne preukázali, ten obchodnícky. Z Kim je miliardárka, tesne nasledovaná Kylie, ale rozhodne ani ďalšie tri sestry netrú biedu. A všetky svorne sa môžu pochváliť závratnými počtami sledovateľov na sociálnych sieťach.

​Khloé Kardashian, prostredná spomedzi piatich sestier, má na Instagrame závratných 224 miliónov sledovateľov, čo je číslo, ku ktorému sa nikto z našich celebrít, keď len zopár z nich prekročilo milión, ani neblíži. A táto štvrťmiliarda ľudí z celého sveta sa teraz cez profil Khloé dozvedela aj o existencii slovenskej polície.

Našťastie, nešlo o žiadny škandál, no žiaľ, predsa len to správa nemala celkom pozitívne pozadie. Išlo o srdcervúci status, ktorí policajti zdieľali na Facebooku, o 11-ročnom chlapčekovi, ktorý sám prišiel z opačného konca Ukrajiny na Slovensko pri úteku pred vojnou.

Toto Khloé prezradila o svojej slávnejšej sestre:

Khloé síce zdieľala status polície len v instastories, takže sa tam zdržal len 24 hodín, ale aj to má obrovský zásah. Príbeh chlapčeka posunuli ďalej aj režisér Quentin Tarantino, či instahviezda Mia Khalifa. Jeho príbeh a fotky zdieľané políciou dosiahli vyše šesť a pol tisíc zdieľaní, získal 33 tisíc lajkov a 1600 komentárov. Nepochybne ide o status našej polície s azda najväčším zásahom. Konkrétne profil Khloé je desiaty nasledovanejší na svete a za to, že by zdieľala niekoho produkt, sa platia milióny. "Veríme, že tento krok pritiahne záujem bohatých jednotlivcov a organizácií, ktoré reálne pomôžu utečencom z Ukrajiny a nezostane to len pri zdieľaných statusoch," napísala polícia v statuse ku zdieľaniu superhviezdou.

Na príbehu je ale najlepšie jeho vyvrcholenie, keď aj vďaka pomoci policajtov a dobrovoľníkov bolo o chlapca dobre postarané, skontaktovali jeho príbuzných, za ktorými z Ukrajiny smeroval a podľa všetkého je už s nimi. Jeho mama poslala našim policajtom dojímavé poďakovanie s vysvetlením, prečo svojho synčeka poslala samého - čo nie je nezodpovedný čin, ako mnohí hejteri hlásajú, ale prejav najväčšej lásky a odvahy mamy, ktorá chce zachrániť aspoň svoje dieťa, akých príbehov boli aj počas druhej svetovej vojny tisíce - známe aj u nás vďaka Sirovi Nichloasovi Winstonovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie