Polojasno
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
V živote Vondráčkovej nastal zlom! Nechcené dedičstvo po otcovi!
Zdielať na

V živote Vondráčkovej nastal zlom! Nechcené dedičstvo po otcovi!

Archívna reportáž

Známa umelkyňa Lucie Vondráčková (42) práve oslávila svoje narodeniny, ale na to číslo rozhodne nevyzerá. Dodržiava prísnu životosprávu a veľa toho každodenne nachodí. Žiadne auto vraj nepotrebuje. Má vďaka tomu štíhlu postavu, akú by jej mohli závidieť aj mnohé mladé dievčatá. Volí aj veľmi mladistvý ležérny štýl obliekania, čo jej tiež uberá roky. Ale čas sa predsa len niekde podpísal aj u Lucky.

​​"Mám po štyridsiatke a zlomilo sa to," priznala Vondráčková v talkshow Kafeečko problémy so starnúcou pleťou. Donedávna nepoužívala na svoju tvár nič špeciálne, ale už uznala, že to nestačí. Prekáža jej najmä zvyšujúci sa počet vrások. "Ja to mám po otcovi, my máme tieto lúčovité vrásky okolo očí," zverila sa Lucie so svojím nechceným rodinným dedičstvom. "Je ich veľa. Ale znamená to, že sa veľa smejeme. Nedávno som sa videla a povedala som si, že už to budem musieť nejako riešiť, a práve sa mi ozvala firma, ktorá vyrába krémy. Dávam si ho teraz večer a ráno. Neviem, či to funguje, ale mám pocit, že pre seba niečo robím," prezradila svoj spôsob na zlepšenie kvality pleti.

Dobré skúsenosti s touto firmou už ale Lucie mala. "Vyrábajú aj krémy na ruky a tie mi veľmi pomáhajú, pretože som atopik. Vždy som mala hrozné ruky, najmä po pôrode. Musela som si ruky dávať do rukavíc, pretože to bolo fakt bolestivé. Teraz to vďaka tomu krému nemám. Neviem, čo do toho dávajú, ale je to zázrak. No a na základe toho som zistila, že som alergická na čokoládu. Takže už ani tú čokoládu nejem," vysvetľovala umelkyňa, čo ju okrem vrások na tvári trápilo. Našťastie vďaka vhodnému krému má už dlho pokoj.

Pozrite si Luciin nový videoklip k piesni Tak nebuď prekvapená, ktorú naspievala v slovenčine: 

Názov firmy ale neprezradila. Je ale takmer stopercentne isté, že krémy budú prírodného pôvodu bez pridaných konzervantov. Na bioprodukty si Vondráčková veľmi potrpí a osvedčilo sa jej to. Snaží sa byť prirodzená ako v jedení a správaní, tak aj v oblečení a zariadení svojej domácnosti, kde nemá ani televízor. Svojich synov vedie k pohybu na čerstvom vzduchu, ktorý preferuje aj ona. Na pracovné schôdzky sa vyberie pešo v dostatočnom predstihu. "Proste som skoro ráno vyšla a o desiatej som bola na mieste. Chodenie je pre mňa úplne prirodzené. Nie kvôli kondičke, ale pretože pri tom aj pracujem a vyriešim všetky telefonáty," komentovala svojho času Lucka spôsob svojich presunov po Prahe. Pri celkovo mladistvom vzhľade sa asi skutočne pár vráskami okolo očí nemusí trápiť.

Luciin vzhľad sa počas plynúcich rokov veľmi nezmenil:

Súvisiace články

Najčítanejšie