Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TIETO fotky Madonny sa nemali dostať von! Veď to je úplne iný človek!
Zdielať na

TIETO fotky Madonny sa nemali dostať von! Veď to je úplne iný človek!

Archívna reportáž

Najsexi seniorka sveta v posledných mesiacoch ohuruje fanúšikov nielen dokonalou figúrou, ale aj tvárou bez jedinej vrásky, s dokonalými kontúrami. Pochopiteľne, asi každý súdny človek tuší, že to nie je tak úplne realita a aj slávna Madonna sa nechala zlákať všemocnými filtrami. Akurát, že stret s realitou je potom o to dramatickejší.

​Madonna si dala rande so svojím synom Roccom Ritchiem (21), ktorý žije v Londýne nablízku svojmu otcovi, slávnemu režisérovi Guyovi Ritchiemu. Tak si to zvolil už pred rokmi, keď sa rozhodol odísť od mamy z USA. No ich vzťahy ostali dobré, hoci sa príliš často nevídajú. Možno aj práve preto to funguje.

Fotky Madonny si môžete pozrieť TU.

Pri odchode z luxusnej londýnskej reštaurácie si 63-ročná niesla kabelku s nápisom "lovable rebel", teda "rebelka na zamilovanie", a aj zvyšok jej outfitu bol úplne dokonalo štýlový. Kráľovná popu zvolila čierny komplet, pričom si obliekla čierny top, šortky s vysokým pásom a úzky červený opasok, ktorý zvýraznil jej vypracovanú postavu. 

Madonna si ani trochu nechce užívať pokojný dôchodok, zdá sa:

​No predsa vidno na fotkách zachytených miestnymi paparazzmi značný rozdiel oproti instagramovej ilúzii. Hoci vyzerala výborne a mladistvo, čas tak úplne neoklamala. Hoci nikdy nepriznala, že si nechala urobiť zákroky na tvári, existuje veľké podozrenie, že si nechala voperovať kolagénové implantáty, botox a bezpočetné vyhladzovanie pleti. "Povedal by som, že Madonna určite podstúpila nejaké zákroky na zlepšenie kvality svojej pleti," uviedol už skôr nemenovaný odborník pre The Sun. O implantátoch v zadku ani nehovoriac, hoci Madonna mlčí ako partizán.

Madonna vyzerá čoraz viac mimozemsky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Začiatkom tohto týždňa superstar dráždila novým videoklipom, ale mnohí fanúšikovia boli šokovaní jej priam mimozemským vzhľadom. No ako sa ukázalo na fotkách z večere so synom, predsa len jej profil nie je taký dokonalý a vidno dokonca aj dvojitú bradu, ktorá je v kontraste s prepadnutými lícami, tie sú podľa mnohých jednoznačne dielom plastickej chirurgie. Tak či onak, speváčka už dávno jasne povedala: "Nehľadám nikoho, kto by mi to schválil... a mám právo na slobodné rozhodovanie o svojom tele ako každý iný!" A tým je povedané všetko.

Súvisiace články

Najčítanejšie