Polojasno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Len 32-ročný hviezdny herec skolaboval priamo na javisku! Pomáhal lekár z publika!
Zdielať na

Len 32-ročný hviezdny herec skolaboval priamo na javisku! Pomáhal lekár z publika!

Zdroj: SITA

Poriadny šok zažili diváci v londýnskom divadle Ambassadors na Leicester Square, keď pred ich očami skolaboval 32-ročný herec Taron Egerton. Okamžite k nemu pribehol lekár z hľadiska a poskytol mu prvú pomoc.

​Ku kolapsu herca, ktorý sa presadil aj v Hollywoode, došlo počas predpremiéry divadelnej hry, píše portál The Sun. Divadlo zverejnilo pár hodín po udalosti vyhlásenie: "Počas dnešnej večernej prvej predpremiéry hry Mikea Bartletta s názvom Cock, v divadle Ambassadors Theatre, Taron Egerton ku koncu predstavenia omdlel".

"Lekár, ktorý bol v hľadisku, Tarona okamžite po incidente ošetril, a hoci sa cítil dobre, rozhodlo sa, že Taronov náhradník Joel Harper-Jackson bude pokračovať v úlohe a dokončí predstavenie," upokojili fanúšikov sympatického herca, že už krátko po kolapse bol opäť v poriadku.

Taron bol ako Elton John skutočne skvelý:

Hviezda, ktorá sa preslávila úlohou Eltona Johna vo filme Rocketman, ale aj v dvoch častiach akčného filmu Kingsman, svojich priaznivcov následne upokojila na Instagrame. "Som úplne v poriadku. Mierne ma bolí krk a mám pomliaždené ego, ale som v poriadku". Dodal, že sa na javisko vráti v pondelok večer.

instagram/TE

"Rozhodol som sa, že to budem brať pozitívne a budem vďačný, ak každý, kto bol včera večer v divadle, len povie, že som podal taký odhodlaný, elektrizujúci výkon, že to moje telo nezvládlo a vyplo sa," okomentoval s humorom situáciu. "Ako už bolo povedané, treba odohrať celé predstavenie, a nielen tri štvrtiny. Takže zajtra večer sa vrátim s pomstou. Ďakujem vám, úžasný tím v divadle a moji skvelí hereckí kolegovia za to, že ste boli takí milí," dodal a menovite vyzdvihol Joela Harpera Jacksona, ktorý jeho rolu dohral. Už len veriť, že zdravotne bude v poriadku a podobné príhody sa už diať nebudú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taron Egerton (@taron.egerton)

Súvisiace články

Najčítanejšie