Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Roky drogovo závislá Pergnerová priznala strasti so synom! Otrava alkoholom a rozbitá hlava!
Zdielať na

Roky drogovo závislá Pergnerová priznala strasti so synom! Otrava alkoholom a rozbitá hlava!

Zdroj: Instagram/TP

Blondínka s búrlivou minulosťou, kedysi ikonická moderátorka hitparády Tereza Pergnerova (47), je už roky spokojnou ženou a matkou dvoch detí. Vo svojej mladosti však zažila veľký vzostup aj strmý pád, čo jej pomohlo k tomu, že život dokáže brať s nadhľadom. Pod tlakom okolností na konci puberty podľahla drogám, ktoré takmer zničili jej život. Našťastie v sebe našla včas dostatok síl, aby sa z toho vyhrabala a začala žiť normálnym spôsobom života. Puberta je ale pre ňu preto jednou zo zásadných tém a chcela by, aby ju ako ona, tak aj iní dospelí pochopili čo najlepšie.

​Minulý rok na svojom instagramovom profile vyzvala svojich sledovateľov, aby diskutovali a spomínali na peripetie a radosti, ktoré zažili so svojimi tínedžermi, ako aj aké skúsenosti tým získali. Veď kedy inokedy sa môžu naučiť ľudia tolerancii, keď nie so svojimi deťmi v čase ich puberty, keď ich napriek neznesiteľnému správaniu napriek všetkému milujú. Duša pubertiaka je veľmi krehká a citlivá. A v rámci toho treba naozaj veľa trpezlivosti a vzájomného porozumenia v rodine, aby sa neskôr na tom všetkom mohli všetci spoločne iba zasmiať. Pre ŽivotvČesku.cz Tereza predstavila podcastovú reláciu s jasne znejúcim názvom O všetkom? O všetkom!, ktorú moderuje.

Spomínala v nej aj na pubertu svojich detí. Terezina dcéra Nathalie (15) prechádza práve teraz týmto zvláštnym obdobím, ale u nej vraj prebieha pokojne. Ba ani Pergnerovej syn Samuel (21) nemal v puberte výrazné výkyvy a teraz je z neho pokojný a spoľahlivý mladý muž. Ale aby nevyznelo všetko až príliš idylicky, na jednu nemilú príhodu so synom si spomenula. V Rakovníku, kde žije, si jej syn prisadol na lavičku ku staršiemu mužovi, ktorý popíjal alkohol. Začali spolu komunikovať. "Vypytoval sa a utešoval ho, ale aj popíjal s týmto starším mužom onoho Jägermeistra. Príbeh to bol evidentne dlhý, pretože syn sa po zdieľaní osudu s týmto starším pánom zdvihol a rovno padol na zem. Otras mozku, otrava alkoholom, koniec príbehu sa odohral v nemocnici v Kladne," opísala v podcaste Tereza nepríjemný zážitok.

Tereza hovorí o svojom temnom drogovom období, keď nafotila aj fotky pre erotický magazín a pre drogy jej odobrali syna, dnes už s nadhľadom:

"Bolo nám z toho vtedy veľmi úzko, ale stále som presvedčená o tom, že aj naši milovaní si musia svoj život ohmatať, poznať svoje slabiny a mať hlavne právo robiť chyby," zhrnula Tereza Pergnerová poučenie z tohto príbehu do jednej vety. "Od detí som sa naučila mnohé. Vždy som sa učila v rôznych etapách ich životov," tvrdí moderátorka, ktorá zdôraznila pritom slovo trpezlivosť. Táto doba nie je podľa nej ľahká a myslí si, že to bude ešte oveľa horšie. "Som zvyknutá sa na veci pozerať pozitívne. Možno to v nás ako v ľuďoch prebudí to lepšie. Možno je tu nejaká úloha, ktorou ako ľudstvo máme prejsť," zamyslela sa životom skúšaná mama dvoch detí nad súčasnými udalosťami. No fakt je, že v niektorých sa to povestné "všetko zlé je na niečo dobré" hľadá len ťažko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie