Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Romantika Bagárovej a Muradova v Dubaji a druhé dieťa..? Tomu sa povie poriadny zvrat!
Zdielať na

Romantika Bagárovej a Muradova v Dubaji a druhé dieťa..? Tomu sa povie poriadny zvrat!

Archívna reportáž

Poriadne mizerný rok mali za sebou česká speváčka Monika Bagárová (27) a zápasník MMA Makhmud Muradov (31). Mach bol takmer nonstop v rodnom Uzbekistane a jeho dlhá neprítomnosť, najmä v ťažkých časoch covidových, sa podpísala na tom, že Monika už zjavne nevidela východisko. A tak prišiel rozchod.

​Na Vianoce ostali priaznivci Moniky Bagárovej poriadne zaskočení, keď namiesto rodinnej idylke pri stromčeku zvestovala rozchod slovami, že s Machom "už netvoria rodinu". Hoci sa to pod dlhých mesiacoch jeho neprítomnosti dalo čakať, predsa len azda každý veril, že to je len kríza, ktorá prehrmí. 

Ktovie, či pre Moniku nebolo poslednou kvapkou zistenie, že Mach nepríde na Vianoce domov, tak nejako to totiž vyzeralo. No Mach sa v komentároch o Monike vyjadroval stále veľmi pekne a nepotvrdili sa ani klebety, že by mal v Uzbekistane milenku. A akonáhle pár dní po sviatkoch prišiel, začali sa diať veci. 

Vypočujte si jednu z najnovších piesní Moniky Bagárovej:

Netrvalo dlho a stretol sa so svojou dcérkou Rumiou, ktorá je pre neho najväčším pokladom, ako tvrdí. A keďže bola Monika pri tom, netrvalo dlho a Mach si opäť získal jej srdce. Keď už sa zdalo, že všetko je úplne dokonalé, opäť sa zdvihol a odletel do Uzbekistanu. No ako je už pár dní zrejmé, tentokrát to nebolo nadlho, čo nechal rodinku osamotenú. No rande si dali v Dubaji. Odtiaľ obaja pridali do instastories už viacero fotiek a je jasné, že si to skutočne užívajú. Týždeň v jednej z izieb hotela, v ktorom sú ubytovaní, nestojí pod 3500 eur a súdiac podľa fotiek, sú v apartmáne, ktorého cena sa šplhá nad 7 tisíc. Že stoja raňajky na deň a osobu 47 eur je už len detail.

Z Dubaja zatiaľ pribúdajú fotky len do instastories:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

No ešte jedna vec, okrem rozkošných spoločných fotiek, neušla pozornosti niektorých fanúšikov páru. Monika už nejaký čas vôbec neukazuje bruško, vždy ho má nejako dômyselne ukryté, a tak sa začalo špekulovať, či nebolo udobrovanie po rozchode až príliš produktívne. No museli by to byť aspoň dvojičky, aby už nejaké bruško vykúkalo, lebo ak by aj bola Monika tehotná, muselo by to byť ešte veľmi čerstvé a bruško do nejakého 4 - 5 mesiaca poriadne nevidno. Ale možno prídu aspoň zásnuby, keďže Mach vzal na dovolenku aj Monikiných rodičov - ktovie, možno to chcel spraviť oficiálne a svoju milovanú požiadať o ruku tradičným spôsobom, aj s vypýtaním od rodičov. Už len si pár dní počkať, či sa pochvália.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie