Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jojkárka Danka Čapkovičová je už dvojmama! Bábo dostalo rozprávkove meno!
Zdielať na

Jojkárka Danka Čapkovičová je už dvojmama! Bábo dostalo rozprávkove meno!

Archívna reportáž

Hviezda jojkárskeho spravodajstva, ale aj milovníčka zvierat a moderátorka relácie Miláčikovo, si dá od pracovných povinností opäť istý čas pauzu. Danka Čapkovičová (31) má na to ten najkrajší dôvod - stala sa po druhýkrát mamou!

​Danka a Kamil sa stali po prvýkrát rodičmi v novembri 2018, keď sa im narodila dcérka Sára. Tá je dnes už veľká slečna, chodí do španielskej škôlky a je veľmi šikovná po každej stránke. Nebol preto dôvod, aby Čapkovičovci s druhým potomkom pridlho otáľali.

Navyše, Danka vraj už hneď po prvom pôrode bola pripravená na ďalšie. "V deň, keď som porodila, som povedala Kamilovi, že chcem ďalšie. Čo je dosť čudné na ženu po pôrode. Ale pre mňa to bol tak neskutočný zázrak, že ona tu odrazu bola. Že z dvoch buniek tu bol odrazu človek. Zhmotnenie našej lásky. To bolo niečo nádherné. Ak nám pánbožko dopraje, lebo dnes nie je nič isté, tak plánujeme a chceme. Ale uvidíme, že kedy," tak sa vyjadrovala pre JOJ ešte v roku 2019 a už je jasné, že to "kedy" znamenalo práve teraz.

Miláčikovo je Dankina srdcovka, bábo má ale nateraz prednosť:

Presnejšie - tretí marec bude dátum, ktorý si Čapkovičovci navždy zapamätajú. "Nemôžeme byť šťastnejší, náš macko je už tu. Max - 3. 3. 2022," prezradila Danka krásny dátum narodenia jej chlapčeka, aj rozkošné meno, ktoré si iste mnohí spájajú so známou Jakubiskovou rozprávkou Pehavý Max a strašidlá. Danka nezabudla poďakovať tímu z pôrodnice UNB Antolská v Bratislave, kde svoj poklad vo štvrtok priviedla na svet.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Tehotenstvo pritom dlho tajila, svoje bruško ukázala priaznivcom na sociálnej sieti až začiatkom tretieho trimestra. "Chceli sme Vám len povedať, že sa nám o 3 mesiace narodí macko. Obe sa cítime dobre a všetci sa veľmi tešíme na ďalšie úžasné dobrodružstvo," napísala na Instagram ku krásnym vianočným fotkám rodinky. Pohlavie dieťatka prezradila len pred mesiacom a zrazu je už malý princ aj na svete. Gratulujeme a želáme veľa zdravia a šťastia!

Súvisiace články

Najčítanejšie