Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Malú Rumiu Bagárovci premenovali! Jej nové meno je česká klasika!
Zdielať na

Malú Rumiu Bagárovci premenovali! Jej nové meno je česká klasika!

Archívna reportáž

K exotickej tváričke malej dcérky speváčky Moniky Bagárovej (27) a zápasníka MMA Makhmuda Muradova (32) celkom iste pristane nezvyklé meno Rumia. Dostala ho na počesť svojej starej mamy z Uzbekistanu, odkiaľ pochádza celá otcova rodina. Dievčatko je rozkošné a je stále obkolesené ľuďmi, čo ho milujú. Zatiaľ ale iba z Monikinej strany rodiny, lebo naživo sa ešte s uzbeckou stranou od otca kvôli pandémii nestretla.

​Rumia znamená v reči jej otca nádherná, šikovná, pohostinná a tiež nedočkavá. Pochopiteľne sa v českom kalendári nevyskytuje. Zdá sa, že si s tým už ani veľmi hlavu lámať nemusia. Ktovie totiž, čo presne viedlo sestru Moniky, aby jej pridelila nové meno Dáša, ale Ruminka tak má konečne v českom kalendári dátum, keď môže oslavovať meniny. Je to 20. decembra, tesne pred Vianocami. 

"Dnes som si uvedomila, že som Ruminke trochu do jej budúceho života zavarila. Od tej doby, čo jej hovorím Dáša, tak už nepočujem jej naozajstné meno,“ komentovala situáciu s menom neterky na Instagrame Natália. Pre rozkošnú neterku dokonca dala vyhotoviť tričko s nápisom na hrudi s novým menom "Jednoducho Dáša""Ono to fakt bolo zo žartu, tak snáď mi to raz prepáči... No, čo sa dá robiť! Aspoň máš, Dáša, sviatok," odkázala jej Natália na sociálnej sieti. 

Monika a Natália si spolu stihli naspievať aj duet, vypočujte si sestry Bagárové v piesni Sestra: 

Ono to je trochu s menom Rumia a jeho zdrobneninou v podobe Ruminka v českých krajoch trochu zvláštne, lebo asociuje známy alkohol. Dáša znie viac domácky a v Česku je to skutočne časté meno. Ktovie, ako veľmi nadšený je z tejto zmeny Muradov, ktorý to ale asi veľmi akútne nerieši, keďže aktuálne je už opäť v Uzbekistane. Hoci sa s Monikou dali po rozchode opäť dokopy, kým bude pendlovať medzi Českom a rodnou krajinou, a najmä bude sa tam zdržiavať tak dlho, ako minulý rok, vzťah bude zrejme stále krehký.

Natália svoju neterku premenovala: 

Súvisiace články

Najčítanejšie