Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Agáta Hanychová totálne šokovala! Je úplne holohlavá!
Zdielať na

Agáta Hanychová totálne šokovala! Je úplne holohlavá!

Archívna reportáž

Azda najznámejšia česká influencerka, tak trochu škandalózna hviezdička šoubiznisu, bývalá manželka Jakuba Prachařa a mama dvoch detí, Agáta Hanychová, vie stále prekvapiť. Ostatné dva roky sa jej to darilo predovšetkým jej početnými aférkami, pričom žiadny vzťah jej nevydržal dlhšie, ako zhruba tri mesiace. Aktuálne už ale ťahá piaty mesiac so slovenským chirurgom Andrejom, na upútanie pozornosti verejnosti muselo teda prísť niečo iné.

​Agáta nie je ani herečka, ani moderátorka, ani speváčka, a predsa je hviezdou českého šoubiznisu. Kedysi ju dokonca prezývali pre jej provokatívne kúsky českou Paris Hilton. No hoci nie je umelkyňa, predsa len do všetkého tak trochu zabŕdla. Má pesničku, kde spieva sama o sebe, pochopiteľne, aj v klipe hrá, rovnako zažiarila aj v Rytmusovom klipe Zlatokopka.

Aktuálne je hlavnou hviezdou v najnovšom klipe rapera Jana Vohnouta (37), známeho aj ako MC Wohnout, či len WHNT. Hoci o sebe Agáta tvrdí, že nie je herečka, predsa len čosi po mame, známej herečke Veronike Žilkovej zdedila.

Pozrite sa na Agátin výkon v novom klipe:

V klipe Venom totiž predviedla herecky to najlepšie, čo sa dalo. A hoci to nie je v jej prípade obvyklé, keďže hejterov má pomaly viac, ako fanúšikov, za jej výkon si vyslúžila pochvalu. Temný klip plný naznačovaného násilia, kde jedinými postavami na šedom pozadí sú Agáta a WHNT, dáva presne tú emóciu, ktorú chcel zrejme raper dosiahnuť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No najväčšie prekvapenie prichádza na záver, keď sa zrazu Agáta ukáže totálne holohlavá. Rovnako neutrálny, no pritom zjavne zúfalý výraz v jej tvári dokonalo ladí s temnou emóciou klipu. "Silná téma…silný song…silný klip… si dobrý," zložila Agáta poklonu raperovi a sama sa dočkala v komentároch veľkej podpory a chvály. "Toto sa fakt podarilo," jednoznačne skonštatovala jedna z komentujúcich. "Veľmi silný text. A tvoje výrazy super. Celkovo podarené," napísala ďalšia. "Mrazí ma z toho, skutočne silné," zaznelo v ďalšom komentári, podobne ako v desiatkach ostatných. Konečne sa Agáte podarilo svojich sledovateľov aj príjemne prekvapiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie