Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Znovu tehotná?! Seriálová hviezda má len 19-mesačné bábo, ale bruško už schovať nedokázala!
Zdielať na

Znovu tehotná?! Seriálová hviezda má len 19-mesačné bábo, ale bruško už schovať nedokázala!

Zdroj: Instagram/ST

Napriek svojej mladosti má toho britská herečka Sophie Turner (25) za sebou v živote už pomerne dosť. Ako herečka zažiarila v seriáli Hry o tróny, no namiesto budovania kariéry sa už ako 17-ročná sa dala dokopy so spevákom Joe Jonasom (32). O rok neskôr sa zasnúbili a svadbu mali v máji 2019 v kaplnke v Las Vegas. V roku 2020 porodila Sophie dcérku Willu. V týchto dňoch ale vystavila na obdiv svoje jasne vypuklé bruško, a tak už len všetci jej fanúšikovia čakajú, kedy tehotenstvo aj oficiálne potvrdí.

​Svoje prvé tehotenstvo herečka až do poslednej chvíle utajovala, preto je prekvapivé, že teraz už bruško ukázala. Najskôr ju bolo možné vidieť minulú sobotu v zelených obtiahnutých šatách, potom na Valentína sa vybrala spolu s manželom a dcérkou na prechádzku do parku, a asi jej boli veľmi teplo, keď si vyzliekla ľahkú hnedú bundu a zostala iba v bielom voľnom tope, ktorý končil nad jej vypuklým holým bruchom. Vedľa nej kráčajúcemu manželovi tak teplo zjavne nebolo, lebo ten si bundu na sebe ponechal. Fotky s jasne tehotenským bruchom si môžete pozrieť TU.

Manželia sa počas chôdze striedali v nosení 19-mesačnej dcérky na rukách. Tá je ešte maličká na to, aby cestu do parku absolvovala po vlastných a kočík asi nechali doma. Po ceste sa zastavili kúpiť nejaké dobroty a zmrzlinu, nevynechali ani detské ihrisko. Je vidieť, že si rodičovstvo vedia užívať, azda aj preto išli tak rýchlo do druhého tehotenstva. No onedlho to budú mať s dvomi deťmi trochu náročnejšie, zdá sa, že najneskôr na prelome jari a leta.

Pripomeňte si Sophie ako Sansu v Hre o tróny:

Vlani počas turné Jonasa bola Turner na malú dcérku sama, ale zvládala to. Dokonca sa na sociálnej sieti vyznala, že materstvo je jej najobľúbenejšia vec na svete. Teraz si to bude môcť zopakovať. Je ale zaujímavé, že nestornovala ani svoje filmové projekty, a to najmenej tri a k tomu aj nový miniseriál HBO Max The Staircase. "Nechápem, ako je možné, že Sophie Turner začína v lete nový projekt a pritom čaká druhé dieťa, akoby bola Wonder Woman, alebo niečo podobné!" reagoval na fotky s rastúcim bruškom herečky jej fanúšik. "Som nadšená, že Sophie Turner je opäť tehotná, a som za ňu a Joea veľmi šťastná," napísala zas obdivovateľka páru. Snáď všetky tieto gratulácie neboli nadarmo a už o pár týžnov bruško potvrdí.

Onedlho to budú tri roky, čo je Sophie vydatá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Súvisiace články

Najčítanejšie