Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dominika Stará porodila! Meno bábätka ide plne v duchu tradícií!
Zdielať na

Dominika Stará porodila! Meno bábätka ide plne v duchu tradícií!

Archívna reportáž

Nie Valentín, ale deň pred sviatkom lásky bude už navždy pre Dominiku Jurena, za slobodna Starú (28), nezabudnuteľný. Stala sa po prvýkrát mamou, čoho sa iste spolu s manželom nevedeli dočkať. Už niekoľko mesiacov zdieľala na sociálnej sieti svoje pocity z tehotenstva, ktoré malo pohodový priebeh. Manželská dvojica uzavrela sobáš vlani v januári iba v úzkom kruhu najbližších kvôli prísnym covidovým opatreniam. V máji si sľub zopakovali a všetko vynahradili, keď uskutočnili svadbu s bohatou hostinou a zábavou v romantickom kaštieli. Tak si to Dominika vysnívala a splnilo sa jej to. A práve niekedy v tom čase sa jej splnilo aj ďalšie veľké želanie, keď počala dieťatko.

​O tom, ako to všetko prebiehalo, napísala svojim sledovateľom na sociálnej sieti. "Nechávali sme tomu voľný priebeh a snažili sme si užívať to, čo máme, a nie sa sústrediť na bábätko. Vedela som, kedy mám plodné dni, ale nejako sme sa na to neupínali. Nepočítali sme, kedy asi prebehne ovulácia," opísala Dominika čo sa dialo tesne pre počatím. "A potom prišiel mesiac, keď sme museli riešiť všetko možné, len nie tehotenstvo... a dala by som ruku do ohňa za to, že v ten mesiaci jednoducho nemôžem otehotnieť," dodala. Ale niečo jej zrejme signalizovalo, aby si kúpila v lekárni tehotenský test, vraj vybrala ten najlacnejší, lebo až takú dôležitosť zas svojim pocitom asi neprikladala.

A predsa to tam bolo. "Bola som na 120 % presvedčená, že bude negatívny. Len 20 sekúnd po tom, čo som 'ocikala tú tyčinku', boli na nej dve čiarky," prezradila moment, ako sa po prvýkrát dozvedela, že bude mamou. Chvíľu si nechali spolu s manželom túto novinku ako ich sladké tajomstvo, no v auguste na svoje narodeniny už Dominika nevydržala a vyšla s krásnou správou von aj verejne na svojom Instagrame. "Dnes oslavujem narodeniny prvýkrát ako MAMA nášho milovaného, vymodleného zázraku. Boli sme požehnaní a neskutočne sa z toho radujeme," zverila sa oslávenkyňa svojim priaznivcom, ktorí jej gratulovali a želali všetko najlepšie k sviatku. A mohli si gratuláciu zopakovať opäť. 

Dominika o svojom šťastí naspievala aj pieseň s názvom Zázrak: 

Začiatkom decembra sa jej sledovatelia dozvedeli od Dominiky konečne aj to, že bábätko je chlapček, z čoho mala radosť, Dozvedela sa to už o dva mesiace skôr, ale chcela mať istotu, tak ešte so správou počkala. Na jeho oslavu naspievala krásnu pieseň. "Milujem ťa, chlapček náš," pripísala k romantickej fotografii, na ktorej sa pýšila bruškom v jemne modrých šatách, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. No a do tretice sa včera objavila na Instargrame tá najočakávanejšia správa. "13. február 2022 bude navždy v našich srdciach zapísaný ako deň, keď si z nás urobil tých najšťastnejších rodičov. Milujeme Ťa, Miško," napísala krásny odkaz šťastná mamička. S výberom mena si zjavne veľmi hlavu nelámali a išli v duchu tradícií - syn zdedil meno po otcovi.

Dominika zdieľala s fanúšikmi momenty krátko po pôrode synčeka Miška:

Súvisiace články

Najčítanejšie