Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bagárová poriadne prekvapila! Najprv rozchod, vzápätí TEHOTENSTVO?!
Zdielať na

Bagárová poriadne prekvapila! Najprv rozchod, vzápätí TEHOTENSTVO?!

Archívna reportáž

Po mesiacoch odlúčenia, ktoré nakoniec vyústilo do rozchodu, je speváčka Monika Bagárová (27) opäť v zamilovanom vzťahu s uzbeckým zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (32). Skúsili dať ešte raz šancu svojej láske najmä kvôli ich jedinej, takmer dvojročnej dcérke Ruminke. Potvrdila to samotná speváčka, no po ich krátkej spoločnej rodinnej idylke, počas ktorej venovali čas aj nákupom v hračkárstve a návšteve luxusných značkových obchodov v Parížskej ulici v Prahe, Muradov odletel späť do Uzbekistanu. Tam úspešne pôsobí už niekoľko mesiacov. Monika mu napriek tomu verí a teší sa na jeho skorý návrat.

"Áno, s Machom sme opäť spolu," potvrdila svojim sledovateľom v živom vysielaní na Instagrame."Musíme na vzťahu pracovať a dohodli sme sa, že spolu budeme tráviť viac času. Mach teraz odlieta do Uzbekistanu organizovať galavečer, ale čoskoro sa zas vráti," vysvetlila, čo sa aktuálne v ich vzťahu deje. Muradov tam rozbieha vlastnú MMA a tiež sa veľmi angažuje v politike, kde má veľké ambície dosiahnuť významný post. V Uzbekistane je najmä medzi mladými mimoriadne obľúbený, a tak má nemalé šance uspieť. Pred pár dňami oslávil narodeniny a Monika mu nezabudla zablahoželať aj na sociálnej sieti. "Milujeme Ťa!", pripísala k sérii zostrihov rodinných videí. A Mach jej vzápätí aj odpovedal: "Veľmi ďakujem, mamulienka".

A o hodnotách v jej živote, do ktorých zaraďuje najmä rodinu, sa Bagárová v živom vysielaní na Instagrame podelila teraz aj so svojimi sledovateľmi. "Ja žijem svoj sen a každý deň som vďačná Pánu Bohu a svojim rodičom," odpovedala na ich mnohé otázky o jej živote Monika. "Ku šťastiu mi stačí málo, ale predsa je to tak veľa. Zdravá rodina, láska, úsmev a radosť mojich najblížších," vysvetľovala, čo si naozaj najviac cení, ale zjavne na prvom mieste myslí na svoju dcérka Ruminku. Priamo na deti sa jej spýtal jej najlepší priateľ Jan Bendig (27), bývajúci len pár krokov od prenajatého domu Muradova, kde s ním Monika s dcérkou opäť býva."Kedy myslíš, že porodíš tie ďalšie tri deti, čo som ti predpovedal?" spýtal sa jej so smiechom. "Rada by som to stihla do tridsiatky," odpovedala pobavene Monika a poriadne tým prekvapila. Znamenalo by to, že druhé dieťa by už pomaličky malo byť minimálne v procese tvorby, aby potom o ďalší rok "zamiesili" na tretie. To zrejme úplne reálne nebude, no celkom jasne sa dá chápať, že téma druhého dieťaťa je na stole.

Vypočujte si pieseň Červánky, ktorú naspievala Monika Bagárová v spolupráci s českou kapelou Slza:

Ale vzhľadom na to, že iba nedávno sa zverila so svojimi plánmi venovať sa naplno svojej speváckej kariére, deti nebudú zrejme horúcou témou. Podobne to má iste aj Muradov v rámci jeho plánov. Ako on v Uzbekistane, tak aj Monika v Česku naštartovali novú kariéru, ktorej sa ani jeden nechce zjavne vzdať. "Bolo pre mňa dôležité, že ma v tom Mach podporil. Milujem svoju prácu a je pre mňa dôležitá,“ zverila sa svojim sledovateľom. Ďalšie deti v tak krátkom čase by Bagárovej mohli narušiť jej snahu dostať sa medzi špičku na českej hudobnej scéne. Mach sa zas pred rokom vyjadril, že ešte päť rokov chce venovať aktívnemu zápaseniu a potom bude naplno pri rodinke. Monikine plány na tri deti by sa tak posunuli z 30 na 35 rokov, čo rozhodne nie je problém, stále bude mladá.

Rodinka Moniky Bagárovej je po turbulenciách vo vzťahu s Machom opäť kompletná:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie