Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Peter Nagy vyrazil fanúšikom dych! TAKTO ho ešte nikto nevidel, na nepoznanie!
Zdielať na

Peter Nagy vyrazil fanúšikom dych! TAKTO ho ešte nikto nevidel, na nepoznanie!

Archívna reportáž

Populárneho speváka Petra Nagya (62) asi chytila nostalgia, keď sa začal prehrabávať v jeho starých fotografiách. Je až neuveriteľné, ako ten čas uteká a pri pohľade na fotku, ktorú spevák zverejnil, má človek pocit, že to je snáď spred sto rokov. V jeho prípade tomu ale jeho večne mladistvá vižáž až tak nezodpovedá. Nagy stále veľmi dbá na to, čo si oblečie, jeho outfity sú veľmi originálne a v trendy štýle. Vzťah k móde má už od ranej mladosti. Dokazuje to aj fotografia, ktorú zdieľal so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti.


​Nagy zdieľal fotku, na ktorej bol ešte ako gymnazista absolútne na nepoznanie. Kedysi za socializmu bolo pravidlom, že sa študenti stredných a vysokých škôl zúčastňovali na jeseň na zemiakových brigádach. Zažívali tam mnoho zábavy a nepochybne dobre padlo aj to, že nemali žiadne študijné povinnosti. Aj keď v obchodoch bolo módneho tovaru málo, mládež túžiaca, rovnako ako dnes, po trendy outfitoch, sa vedela vždy vynájsť. Zväčša si tie najlepšie kúsky vlastnoručne vyrábali. Výhody mali tí, ktorí mali fantáziu a zručnosť pri šití.

Medzi nich zjavne patril aj Nagy, čím sa sám pochválil. "Ťažké Pelíšky a moje zvonáče! Fotka z gymplu so spolužiakmi, keď sme chodili na zemiakové brigády. Tie zvonáče sme šili spolu so sestrou z rolety na okná, za komunizmu v obchodoch nič také nebolo. Babička nás učila základy na šijacom stroji. Vystrihol som ich podľa strihu z Burdy, nafarbil som farbou "Dúha" a sestra mi všila zips... to bolo to najťažšie," s pobavením okomentoval dobový čiernobiely obrázok, na ktorom je skutočne ťažké ho spoznať. Je to neuveriteľných 45 rokov, čo spevák ešte nenosil svoj slávny vlnitý objemný účes, ale podľa vtedajšieho trendu si nechal vlasy ostrihať "podľa hrnca".

Pripomeňte si mladučkého Petra Nagya vo videoklipe k jeho hitu Sme svoji: 

Pozornosti jeho fanúšikov jedinečná retro fotka rozhodne n eunikla. Z ich komentárov je jasné, že podaktorí si s nostalgiou zaspomínali na staré časy a tí mladší sa zas pobavili nad módnym štýlom v mladosti ich rodičov. "No, Peťo - tajný návrhár a krajčír? Vlastne v tých našich časoch sme všetci mali fantáziu na módne móla," napísala jedna z jeho sympatizantiek, ktorá zjavne patrí k jeho generácii. Namiesto neustáleho sledovania internetu a sociálnych sietí sa mládež spolu zabávala na rôznych akciách, pričom chcel každý nejakým spôsobom zaujať aj oblečením, rovnako ako dnes. 

Spoznávate na fotke speváka Petra Nagya? Fanúšikovia na sociálnej sieti ocenili najmä jeho zmysel pre módu:

Súvisiace články

Najčítanejšie