Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Gottová šokovala zmenou farby vlasov po 25 rokoch! Mieri do šoubiznisu, má už aj producenta!
Zdielať na

Gottová šokovala zmenou farby vlasov po 25 rokoch! Mieri do šoubiznisu, má už aj producenta!

Archívna reportáž

Aj keď sa Dominika Gottová (48) na Prahu veľmi teší najmä z dôvodu, že sa konečne po dlhých mesiacoch stretne s mamou a priateľmi, jej prílet má aj inú príčinu. Je známe, že posledné roky je na tom finančne pomerne biedne. Vo Fínsku žije iba zo sociálnych dávok, keďže prácu sa jej nájsť nepodarilo. Navyše má starosti aj o mamu a jej pobyt v domove pre seniorov, lebo Ivana Gottová tam údajne prestala posielať mesačný poplatok. Podľa tvrdenia Dominiky jej ale vraj otec prisľúbil platiť to do konca života jej mamy. Aj svojho dedičského podielu na otcovom obrovskom majetku sa Dominika nerozvážne vzdala, o to ťažšie sa teraz prebíja.

​Na letisko prišiel Dominiku prekvapivo vyzdvihnúť Petr Vojnar. Ako sa neskôr vysvetlilo, Vojnar to urobil na pokyn agentúry, ktorá má s najstaršou Gottovou dcérou nejaké pracovné plány. Už v pondelok má vystúpiť s talianskym producentom a hudobníkom Gabrielom Grillottim, ktorý kedysi našiel v Paríži lásku k šansónu a hudbe a založil si tam hudobnú spoločnosť. Venuje sa produkcii hudby rôznych umelcov a od roku 2015 rozšíril svoje aktivity aj do Prahy, no o jeho činnosti nie je takmer nič známe. Karla Gotta ale veľmi obdivoval, a zrejme preto chce podporiť aj jeho dcéru. Platí vraj aj jej terajší pobyt v Prahe a dokonca jej vraj má dať aj financie na pomoc pre jej mamu. Dominika by mala údajne v jeho novej piesni niečo predniesť do neba svojmu zosnulému otcovi. 

Dominika Gottová však nemá v Česku veľmi dobrú povesť a to aj svojou vinou, keď prezrádzala hocičo zo súkromia, zrejme pre nejaký finančný profit. Jej spomienková kniha na otca si síce získala pozornosť, no iste sa nestala takým trhákom, ako oficiálny životopis a aj dokument Karel, ktoré má pod palcom Ivana Gottová. Opäť je to teda Ivana, ku komu prúdia veľké peniaze, a nie Dominike.

Dominika sa predviedla v pomerne rozpačitej piesni s prednesom:

Aktuálne ale Dominika poriadne prekvapila ešte jednou zásadnou zmenou - jej peroxidový blond sa zmenil na tmavohnedú. "Zmenu som plánovala už dlho! Nechala som si odrastať blond vlasy a teraz sme to v Prahe doladili," zverila sa Dominika portálu Blesk.cz. Treba uznať, že jej to svedčí a aj sama hovorí, že je spokojná. Možno je aj toto dôkaz, že ide Gottova prvorodená dcéra už skutočne spraviť niečo radikálne so svojím životom, priaznivci jej to iste prajú. Fotku Dominiky ako tmavovlásky si môžete pozrieť TU

Dominika sa po návrate do rodnej zeme teší nielen na svojich českých kamarátov, ale aj nové pracovné príležitosti v šoubiznise:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie