Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Meghan a Harry budujú impérium! Šokujúce odhalenia z daňového raja!
Zdielať na

Meghan a Harry budujú impérium! Šokujúce odhalenia z daňového raja!

Archívna reportáž

Princ Harry a Meghan Markle údajne plánujú vlastné mediálne impérium v štýle Oprah. Vyšlo to najavo po tom, čo zaregistrovali sériu nových zábavných podnikov. V daňovom raji Delaware si zaregistrovali 11 spoločností - sedem z nich je spojených s podnikaním v šoubiznise. Odhaľuje to zaujímavý veľkolepý plán páru, ktorý si už dva roky buduje život mimo kráľovskej rodiny.

​Popredná kráľovská komentátorka tvrdí, že pár "chce zarobiť kopu peňazí", pričom už prvé zmluvy im garantujú ťažké milióny. Už v roku 2020 podpísali zmluvy na produkciu obsahu pre Netflix a Spotify - hoci zjavne sa zatiaľ nejdú pretrhnúť, ako sa zdá. Teraz Angela Levin, ktorá rok pracovala s Harrym na autorizovanej biografii, tvrdí, že podľa nej pár plánuje aj vlastnú talkshow. "Zdá sa, že toto všetko je veľký obrat od ich filantropickej a neziskovej práce k čistej zábave," povedala pre Sun Online. "Naznačuje to, že chcú zarobiť ešte veľa peňazí," dodala a predpokladá, že dvojica mieri do Hollywoodu.

"Meghan cíti, že chce byť hviezdou všetkými možnými spôsobmi, a možno jej filantropická práca neposkytuje dostatok slávy," myslí si Levin. "Harry sa údajne chystá vystriedať Jamesa Cordena v The Late Late Show ako moderátor, keď vyjde jeho kniha. Tvrdí sa, že to plánuje robiť niekoľko týždňov, aby spropagoval svoje memoáre, v ktorých sa nepochybne objavia aj útoky na kráľovskú rodinu," špekuluje Levin o poriadne odvážnom pláne, ktorý by mal zaručiť knihe obrovský úspech.

Meghan a Harry to skúšajú všelijako, ale stále je to spojené so šoubiznisom:

"Meghan sa veľmi páčilo, keď s ňou Ellen robila rozhovor, a vraj potom povedala, že by rada mala svoj vlastný program," prezradil istý nemenovaný zdroj. "Som prekvapená, že sa im z toho netočí hlava. Každý týždeň chcú robiť niečo iné. Minulý týždeň to bola politika, tento týždeň je to zábava, predminulý týždeň to bola tvorba dokumentov, predtým to bola kniha," zhodnotila Angela Levin. O čo viac sú ale z plánov nadšení Harry a Meghan, o to menej tešia kráľovskú rodinu. Predovšetkým sú na mieste obavy, že záujem verejnosti budú chcieť vojvodovia zo Sussexu vzbudiť príbehmi z kráľovského paláca, ako to už viackrát spravili.

​Informácie o tom, že Sussexovci založili 11 spoločností, sa objavili minulý týždeň - denník Telegraph však uvádza, že ďalšie dve firmy zaregistroval v ten istý deň právnik, ktorý Meghan zastupuje už od jej hereckých čias. Zdá sa, že majú názvy, ktoré sú pre pár príznačné, pričom jedna z nich - Cloverdale Inc - nesie rovnaký názov ako ulica, na ktorej vojvodkyňa žila so svojou matkou v Los Angeles, keď bola mladá. Spoločnosť Cloverdale aj druhá spoločnosť Riversoul Productions Inc sú založené vyslovene pre zábavný priemysel a pripájajú sa k spoločnostiam Hampshire LLC, Bridgemont LLC a IPHW LLC. Dvojica už používa názov Archewell Productions pre svoje zmluvy s Netflixom a Spotify. Založili aj dve vydavateľské spoločnosti, z ktorých jedna, Peca, má práva na Meghaninu knihu The Bench. Druhá, Orinoco Publishing, údajne zastrešuje Harryho pripravované memoáre. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie