Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je ona! Monika Beňová ukázala svoju rozkošnú vnučku, nemá ešte ani 1 deň!
Zdielať na

TOTO je ona! Monika Beňová ukázala svoju rozkošnú vnučku, nemá ešte ani 1 deň!

Archívna reportáž

Už pár rôčkov mnohí čakali, či sa politička Monika Beňová nestane starou mamou. Jej syn Martin Beňo (33) na to už rozhodne mal vek, no stalo sa to, čo asi nikomu ani nenapadlo - bola to napokon europoslankyňa, ktorá sa stala vo svojich 52 rokoch po druhýkrát mamou. Myšlienky na vnúča ale výrazne ožili 18. septembra - to sa jej syn oženil. Ako vyšlo o niečo neskôr najavo, nevesta už v tom čase ukrývala pod srdcom malý poklad.

Keď ešte na jar Beňová celá nadšená avizovala, že jej do rodiny pribudne ďalšia dcéra, mala, pochopiteľne na mysli nevestu svojho syna. Ten totiž neotáľal a po pomerne krátkom vzťahu na Vianoce 2020 pokľakol. Povestné "do roka a do dňa svadba" splnili ešte s rezervou a ešte rýchlejšie pribudla do ich rodinky radosť v podobne bábätka. 

Monika Beňová sa stala len niečo vyše roka po narodení dcérky Leušky starou mamou vnučky Lary. "Tak som vystúpila z lietadla v Bruseli a hneď mám aj prvú vnučku na svete. Larinka sa narodila dnes večer, má 2770g a meria 48cm. Vitaj na svete miláčik náš. Sme nesmierne šťastní a sme veľká rodina s krásnymi deťúrencami a to je najviac na svete," napísala europoslankyňa na Facebook v utorok po deviatej večer.

Tak, ako si celá rodina užívala Leušku, sa rozhodne tešia aj z malej Larinky:

​Vnučka je rozkošne maličké bábo, akoby dvojička Beňovej dcérky, keď sa aj tá narodila takmer s identickými mierami, akurát vážila o 120 gramov viac. Niet pochýb, že z nich budú skvelé kamarátky, ako už napísali aj mnohí priaznivci v blahoprajných komentároch. Nepochybne časom pribudne aj súrodenec, Beňovej nevesta Gréta nemá ešte ani 30 rokov. Teraz je ale pre ňu a Martina iste stredom vesmíru malá Lara.

Beňová priznala, že dátum narodenia vnučky má pre ňu špeciálny význam. "Dnes by mal môj nebohý otec tiež narodeniny, tak verím, že sa aj s maminkou tam hore tešia z pravnučky," napísala zjavne dojatá europoslankyňa. Neupresnila síce, či to tak skutočne zariadil osud a mladá mamička porodila prirodzene, alebo si tento deň mladí Beňovci vybrali pri voľbe cisárskeho rezu. V každom prípade to má iste aj pre šťastného novopečeného otecka veľký význam. Gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie