Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina ukázala malého Sanela a je to absolútne dokonalý a dojímavý pohľad!
Zdielať na

Jasmina ukázala malého Sanela a je to absolútne dokonalý a dojímavý pohľad!

Archívna reportáž

Už niečo vyše týždňa si Jasmina s manželom, synčekom, ale aj s jej kamarátom Milanom Švingálom, užíva krásy ostrova Maurícius. Z každej zverejnenej fotky či videa priam srší, ako si to užívajú a nevynechajú azda žiadnu atrakciu, ktorú tento vyhľadávaný ostrov ponúka. Pri jednej z nich vznikla fotka, ale aj videjko, ktoré svojou nehou a láskavosťou dojalo mnohých. Hlavnou hviezdou je síce Sanel, ale ešte ktosi mu na zábere hodnom zapamätania si, výrazne sekundoval.

​Rodinka Vrbovských si užíva prekrásny ostrov patriaci k východnej Afrike, jednu z najvyhľadávanejších exotických destinácií pre pestrosť toho, čo ponúka. Zďaleka to nie sú len nekonečné biele pláže, Maurícius uspokojí aj aktívnych ľudí s túžbou objavovať a zažiť nevídané. A evidentne s touto túžbou tam prišli aj Jasmina a Rytmus. 

Denne pridávajú na Instagram fotky a videá z úžasných kútov ostrova, až sa zdá, že si nazbierajú zážitkov čo iní ani za celý život. Prekrásny zelený ostrov ukrýva džungľu, vodopády, dokonalé pláže, ale aj atrakcie tipu zipline, teda lanovky, kde sa človek môže spustiť ponad údolie - ani Rytmus tomu neodolal. Maurícius opísal jedinou, zato veľmi výstižnou vetou: "Proste krása aj bez filtra". Ešte predtým ale pobavil fanúšikov priznaním, že si dovolenku užíva na manželkin účet: "Sa mi usmieva, keď som dostal darček od manželky fajnovo biznisom, celá rodina na mesiac do raja na zemi. Hrdý zlatokop obecný".

Jasmina a Patrik sa našli, hoci občas padajú aj facky:

Rovnako nadšená je aj štedrá Jasmina, ktorá si užíva žartíky aj s jej kamarátom Milanom, obaja sú známi aj pomerne šialenými videjkami, ktorými z času na čas pobavia priaznivcov. Inak to nie je ani teraz a pridali už jazdu na ťave, aj blízky kontakt s ťavami, či pokus o akrobaciu. Ale to najkrajšie, čo Jasmina zverejnila, je určite fotka jej 2,5-ročného synčeka v priamom kontakte s rozkošným zvieratkom.

Podľa všetkého išlo o srnku, ktorej dal chlapček pusu a tento krásny moment dočista dojal nielen Jasminu, ale aj tisíce jej sledovateľov.  "Bambi bozk a ja som sa roztopila. Takto sa pásla pred hotelom uprostred nádherných lesov. Majte krásny deň a z celého srdca Vám prajem zažiť niečo, čo ste v živote ani nedúfali, že zažijete," napísala rozcítená Jasmina pekný odkaz jej priaznivcom. Hoci synčeka stále poriadne neukázala, ľudia už majú celkom jasnú predstavu nielen o jeho výzore, ale aj o tom, že dostal od rodičov to najlepšie. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie