Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokoval rozchodom, dôvod ale fešný Aquaman neprezradil! Až teraz vyšlo najavo, KDE bol problém!
Zdielať na

Šokoval rozchodom, dôvod ale fešný Aquaman neprezradil! Až teraz vyšlo najavo, KDE bol problém!

Zdroj: profimedia

Bola to láska ako hrom, ktorá trvala krásnych 17 rokov, o to väčší šok spôsobila správa o jej konci. Našťasie, rozvod herečky Lisy Bonet (54) a fešného predstaviteľa Aquamana, Khala Droga, či Duncana Idaho, Havajčana Jasona Momou (42), by mal aspoň  prebehnúť vo veľmi priateľskom duchu. Aspoň tak to znie aj z doslova duchovného vyznania, ktoré Momoa zverejnil na profile Instagramu, keď svetu oznámil nemilú správu.

Kým Lisa zažiarila ešte ako tínedžerka v úlohe dcéry Billa Cosbyho v jeho slávnej šou v čase, keď ešte Momoa ťahal káčera, o 15 rokov neskôr naštartoval aj Jason hviezdnu kariéru a v mnohých ohľadoch manželku prekonal. Hoci sa v seriáli Baywatch objavil už v roku 1999, najväčšiu slávu zožal práve počas vzťahu s Lisou. Úloha v seriáli Hra o tróny a neskôr postava Aquamana ho vystrelili úplne na špicu. A práve to vraj Bonet veľmi ťažko znášala a medzi ňou a manželom vzrastalo napätie, píše portál People. Postupne sa ich cesty rozdelili.

Lisa vraj "neprejavila najmenší záujem pripojiť sa" k svojmu o 12 rokov mladšiemu manželovi, ktorý musí cestovať po celom svete kvôli nakrúcaniu filmov. Ona si radšej užívala život v Los Angeles, ako hovoria jej blízki známi. Ale Momoov kočovný život bol zrejme hlavný dôvod ich odcudzenia. Vzdialenosť, ktorá ich neustále delila, ale najmä minimum spoločného času, sa zjavne podpísali na rozpade ich vzťahu. "U niektorých ľudí to môže posilniť ich manželstvo. Pre manželstvo Lisy a Jasona to bolo katastrofa," zdôraznil zdroj z ich blízkosti. Klebety o tom, že Jason už nedokáže odolávať náporu žien, sa zatiaľ nepotvrdili.

Pripomeňte si Momou v seriáli Hra o tróny:

Napriek rozvodu budú Lisu a Jasona naďalej spájať dve deti, ale aj istá forma lásky a vzájomnej úcty, a napokon aj duchovné vnímanie skutočnosti. Momoa to priznal aj na Instagrame: "Navzájom sa oslobodzujeme, aby sme boli tým, kým sa učíme byť... Naša oddanosť je neochvejná voči posvätnému životu našich detí. Učíme ich, čo je možné. Žiť modlitbu. Nech prevládne láska". Prekvapivé je, že správu o rozchode, nad ktorou sa rozplývali milióny ľudí, Momoa neskôr vymazal. Mohlo by to naznačovať, že má vzťah ešte šancu, no asi by musel časť kariéry obetovať. A to je málo pravdepodobné.  "Pred niekoľkými rokmi sa Jason márne snažil nájsť si prácu. Teraz jeho kariéra prekvitá. Teraz v tom chce pokračovať, kým môže," vysvetlil nemenovaný zdroj z blízkosti herca jeho celkom pochopiteľný postoj. Pre milióny žien zrazu skrsla mini iskrička nádeje, žeby si tohto sexi obra získali. Ale to je už iná rozprávka.

Súvisiace články

Najčítanejšie