Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Konečne sa vyjadrili k špekuláciám o rozchode! Vojnar a Vondráčková prezradili TOTO!
Zdielať na

Konečne sa vyjadrili k špekuláciám o rozchode! Vojnar a Vondráčková prezradili TOTO!

Archívna reportáž

Keď v lete Lucie Vondráčková priznala, že má po boku muža, fanúšikovia neskrývali nadšenie. Predsa len, tri roky po rozchode s exmanželom Tomášom Plekancom na tento moment už všetci čakali. Lucie sa dokonca začala s moderátorom a niekdajším spevákom Petrom Vojnarom ukazovať aj v spoločnosti a zverejnila na svojom profile na sociálne sieti aj spoločné fotky, čo sa zdalo byť jasným dôkazom, že je to vážne. Ale potom prišlo zvláštne ticho.

​Po niekoľko týždňovom mlčaní o svojom vzťahu už Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45) konečne na túto otázku predsa len zareagovali. V skutočnosti sa ale z toho nedá celkom jasne vyvodiť, či spolu ešte sú, alebo nie. A tak sa môže o nich špekulovať aj naďalej. Aký má to zmysel, vedia zrejme len oni dvaja. Čoraz viac sú aj ich fanúšikovia presvedčení, že to bola od začiatku iba nejaká PR hra, ako upozorniť na nové videonahrávky Vondráčkovej na nesmrteľnú tému lásky. Ona to však kategoricky odmieta. Počula vraj slová o ich "fejkovej love story" na účely PR, ale považuje to za nezmysel. Tajomne naznačuje, že ešte niečo zakrátko vyjde najavo.

Sympatický moderátor, ktorý bol donedávna vždy oveľa zhovorčivejší, čo sa týka jeho súkromia spolu s Luckou Vondráčkovou, odrazu mlčí. Iba pred niekoľkými dňami sa vrátil z niekoľko týždňovej dovolenky v Las Vegas a Mexiku. Podľa portálu ŽivotvČesku.cz nebol s Luciou už nejaký čas v kontakte. "Nechcem sa vyjadrovať k ničomu, čo súvisí s touto otázkou," odpísal im Vojnar na otázku, či je pravda, že sa rozišli, stroho v textovej správe. Prekvapil aj tým, že prišiel na letisko počkať na Dominiku Gottovú, hoci za tým zrejme netreba hľadať nič iné, ako kamarátstvo.

V lete to vyzeralo s láskou veľmi nádejne:

​O niečo zdieľnejšia bola Vondráčková, vraj prekvapená otázkou, prečo to vôbec niekoho zaujíma, ale jej odpoveď vyznela veľmi záhadne. "Chcem sa vyjadriť k svojej práci, nie k tomu, o čom sa špekuluje. Je mi jedno, o čom sa špekuluje. Počkajte o mesiac. Budú veci, ktoré budú nasledovať. Počkajte do marca," obratne sa Lucie vyhla konkrétnej odpovedi na jej rozchod s Vojnarom s dodatkom, že teraz na to nie je ten správny čas. Začína to byť už ale trápne, prečo toľko s pravdou otáľajú. Ale jej odpovede pred Vianocami v talk show s Janom Krausom, kde sa vyjadrovala v zmysle, že zamilovaná byť už nepotrebuje a zaryto mlčala o Vojnorovi, nesvedčia o tom, že sú spolu." Myslím, že to sa ma to v tomto živote už netýka," odpovedala zas v relácii Face to Face na konkrétnu otázku o svadbe. Za najväčší darček k Vianociam považuje vraj úspech, ktorý dosiahla počas roku.

Poslednú spoločnú fotku zverejnili v polovici novembra:

"Myslím, že tento rok bol pre mňa neskutočne krásny, či sa to týka spevu alebo herectva. Užila som si ho a nič mi nechýba. Dala som dokopy album, nakrútila som film v angličtine s Terezou Hirsch a hlavne sú tu moji dvaja nádherní chlapci, ktorí sú zdraví. Nemám už o čo bojovať," skonštatovala na záver minulého roku spokojná Lucie, ale mnohí jej priaznivci iste očakávali, že spomenie aj svoju novú lásku, Petra Vojnara. Možno by si zaslúžil, po tom veľkom humbuku od vlaňajšieho augusta okolo nich, aby sa o ňom aspoň trochu pozitívne zmienila a netvárila sa, akoby o nič nešlo. Aj ich rozchod, ak k nemu vôbec došlo, by vyznel dôstojnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie