Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Situácia sa obrátila! Slováček žiarli na Patrasovú, tá sa milenca nemieni vzdať!
Zdielať na

Situácia sa obrátila! Slováček žiarli na Patrasovú, tá sa milenca nemieni vzdať!

Archívna reportáž

Pre Dagmar Patrasovú (65), utrápenú z dlhoročnej nevery svojho manžela Felixa Slováčka (78) s mladou milenkou Luciou Gelemovou (38), bolo priateľstvo s jej talianskym priateľom Vitom zrejme balzamom na dušu. Tento taliansky podnikateľ v hoteliérstve si s ňou pravidelne písal, ale pred pár rokmi sa zblížili trochu viac, keď sa začali navzájom aj navštevovať. Dagmar začala priam kvitnúť, viac sa o seba starala, ba aj výraznejšie zoštíhlela. Po návrate Felixa k manželke si ale tento neverník, ako sa zdá, nepraje, aby to pokračovalo aj naďalej. "Teraz sedím vedľa Dády a malo by to tak zostať. Ako pán Vito prišiel, tak aj odíde," sebavedomo prehlasoval, akoby mal po rokoch svojej nevery na to stále nejaké právo.

​Trochu inak to ale vníma samotná Dagmar. "To je pravdepodobne jeho želanie alebo jeho myšlienky. Ale nezrieknem sa muža, ktorý ma podržal v najhorších časoch, ktorý mi pomohol a psychicky ma podporil, ktorý mi pomáha dodnes," povedala jednoznačne pre CNN Prima News. "Nie som človek, ktorý všetko akceptuje a všetko hodí za hlavu. Je to krehké našliapovanie, ktoré sa deje a má to svoj vývoj, takže uvidíme," vyjadrila svoj postoj k tejto situácii po dlhoročných skúsenostiach s manželom. Ten svoje názory menil často podľa toho, čo mu kedy viac vyhovovalo. Sľuboval ako milenke, tak aj manželke, všeličo, a mnohé nesplnil alebo celkom obrátil.

"Mediálna masáž, ktorá sa rozpútala okolo manželovej milostnej aféry, nebola vôbec príjemná pre mňa, ani pre deti. To, čím som si prešla počas tých siedmich rokov, by som nepriala nikomu. Nebol to med," posťažovala sa okolnosťami skúšaná umelkyňa. To, že tolerovala 7 rokov verejne prepieranej manželovej nevery je ťažko pochopiteľné. Pomôcť sa jej v jednej chvíli rozhodol Vito. "Je to človek, ktorý je mojím fanúšikom už dvadsaťtri rokov. Keď si prečítal o našich konfliktoch s manželom, dodal si odvahu a zavolal mi. Potom za mnou prišiel z Kalábrie a povedal mi, ako ma už roky miluje, čo bol pre mňa šok. V tom čase mi veľmi pomohol po psychickej stránke a časom sa z toho vyvinul pekný vzťah. Vito ešte nevie, čo sa tu deje, je príliš skoro, ešte som s ním o tom hovorila. Zatiaľ nevidím dôvod na zmenu," zverila sa Dagmar o vzťahu s Vitom.

Dáda a Felix spoločne v klipe pred takmer 40 rokmi: 

S Vitom sa poznal aj Felix Slováček, dokonca bol v istom momente rád, že sa s jeho manželkou priatelí. "Samozrejme, že som pána Vita poznal už predtým. Keďže je to veľmi sympatický a múdry pán, bol som mu vďačný, že ma, povedzme, zastúpil. Pravdupovediac, u Dády býval pomerne krátko, vždy prišiel na pár dní. V tom čase som bol taký zaneprázdnený vlastnými záležitosťami, že som na nich dvoch veľmi nemyslel," zhrnul hudobník svoje skúsenosti s Vitom, akoby o nič vlastne nešlo. To, ako vníma jeho manželka talianskeho priateľa a ich vzájomný vzťah ale Slováček zjavne odmieta rešpektovať. Sebavedomie mu zjavne nechýba, no evidente aj Dáda sa zaťala a z istých vecí jednoducho neuhne.

Dáda vyzerá na svoj vek výborne, a aj preto nečudo, že nemá o nápadníkov núdzu. Zmieriť sa s tým musí aj jej neverný manžel Felix:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie