Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Strach u Spearsovcov! Okolo ich domu krúžil problémový exmanžel Britney, stále sa hnevá!
Zdielať na

Strach u Spearsovcov! Okolo ich domu krúžil problémový exmanžel Britney, stále sa hnevá!

Archívna reportáž

Nedávno od opatrovníctva oslobodená Britney Spears (40) mala veľmi pestrú minulosť v každom smere. Hviezdou sa stala ešte v puberte a sláva a peniaze tak ovplyvnili jej život, že často nevedela čo so sebou, ako to už pri týchto mladučkých hviezdach často býva. Počas jedného pobytu v Las Vegas sa zrejme len tak zo špásu vydala za svojho kamaráta zo školy, Jasona Alexandra (40). Manželstvo po 55 hodinách na žiadosť Britneyinej mamy anulovali. Jason jej to doteraz nevie odpustiť, bol to podľa neho podraz. "Povedali mi, že ak podpíšem anulovanie manželstva, nechajú nás s Britney pokračovať v našom vzťahu, a ak to budeme o šesť mesiacov cítiť rovnako, dajú nám riadne manželstvo.Takže som nemal dôvod veriť v opak," vysvetľoval vlani v podcaste Toxic oklamaný Alexander, ktorému po klamlivej dohode definitívne zamedzili kontakt s Britney. Možno práve to bol hlavný dôvod jeho neskorších psychických problémov.

​Britney v boji za jej oslobodenia spod opatrovníctva otca veľmi podporoval, zúčastňoval sa aj protestov jej fanúšikov #FreeBritney. Alexander sa ale v uplynulú nedeľu neskoro večer zrazu objavil pri rozľahlom sídle Serenity, ktoré obýva speváčkina matka, Lynne Spears, v Kentwoode v LA a na svojom súkromnom účte na Instagrame zverejnil dve videá a fotografiu exteriéru. Celá rodina je "znepokojená" po tom, čo sa to dozvedela, uviedol exkluzívne zdroj pre Page Six. "Myslia si, že je to neuveriteľne nevhodné a vyslovene divné. Je dosť zlé, že sa rodina musí vyrovnávať s fanúšikmi, ktorí sa k nej dostávajú príliš blízko, ale chceli by veriť, že od Jasona, ktorý tvrdí, že Britney stále veľmi miluje a rešpektuje, môžu očakávať viac," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny.

Alexander vo svojom prvom videu poznamenal, že vo vnútri sídla Serenity sa zrejme rozsvietili svetlá. "Vyzerá to, že sú tam teraz nejakí ľudia. V každom prípade je tam mama," hovorí. Potom bolo počuť, ako neznáma žena v Alexandrovom aute recituje bizarnú modlitbu, v ktorej preklína "každý zlý skutok, ktorý sa vysloví, alebo na ktorý sa pomyslí" na pozemku Lynne Spears. Alexander predtým v nedeľu na Instagrame Live uviedol, že plánuje navštíviť aj dom Britney z detstva, ktorý jej otec Jamie vo februári 2021 predal za 275 000 dolárov, ako aj karavan, v ktorom žije jej strýko Willie Spears, ale nevedno, či to aj urobil.

Jason sa aktívne zapájal aj do protestov za oslobodenie Britney s názvom Free Britney:

Právni zástupcovia Lynne a Jamieho bezprostredne nereagovali na žiadosť PageSix o komentár a Alexander svoje príspevky na Instagrame po uverejnení v článku radšej vymazal. Iba tento víkend sa pritom vrátil domov do Louisiany po tom, ako ho 13. decembra 2020 zatkli v Tennessee za porušenie ochranného príkazu a prenasledovanie neznámej ženy. K obvineniam sa priznal 4. januára 2021 a dostal príkaz odpykať si takmer ročnú podmienku. Bolo to jeho tretie zatknutie za posledných 13 mesiacov. V januári 2021 ho vzali do policajnej väzby za jazdu pod vplyvom alkoholu a v auguste porušil bezpečnostné protokoly na letisku. 

Lynn s jedným zo svojich vnúčat od mladšej dcéry Jamie Lynn, so synmi jej staršej dcéry Britney však fotky na sociálnej sieti postráda:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lynne Spears (@lynnespears_rf)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie