Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Robbie Williams má problém predať TENTO krásny dom po tom, čo prezradil, že v ňom STRAŠÍ!
Zdielať na

Robbie Williams má problém predať TENTO krásny dom po tom, čo prezradil, že v ňom STRAŠÍ!

Archívna reportáž

​Po rokoch, čo bol majiteľom komfortného vidieckeho sídla s krásnou záhradou sa Robbie Williams (47) rozhodol, že spolu s rodinou ho predajú a kúpia niečo iné. V ponuke je od vlaňajšieho septembra za 6,75 milióna libier, píše portál The Mirror. Doteraz sa však nenašiel kupec, ale cenu kvôli tomu spevák znížiť nechce. Dôvod predaja síce oficiálne neuviedol, ale svojho času sa zmienil v jednom svojom podcaste, že v dome straší. "Mám z toho hrôzu. Teddy mi povedala: 'Tá izba ma desí. Nemám rada ten dom'," zveril sa zrejme úprimne o svojich pocitoch z domu, ale to ešte dom nepredával. On dcérke vraj odpovedal: "Aj mňa to desí. Už tam nikdy viac nemusíš spať". Pozrite si sídlo za 8 miliónov eur, ako ho prezentuje realitná kancelária TU.

"Ak je niekde veľký smútok, veľká bolesť alebo tragédia, myslím, že sa to môže vsiaknuť do stien a zanechať tam esenciu, ktorá tam zostane veľmi, veľmi dlho," zamýšľal sa v podcaste ďalej, pričom zrejme myslel na predchádzajúcich majiteľov. Tento dom pritom vybral on sám a spolu s manželkou Aydou v ňom svoj začínajúci vzťah premenili na hlbokú lásku. Ako pár sú spolu od roku 2006 a zobrali sa v roku 2010. Keď sa rozhodol toto krásne sídlo predať, vyznal sa k láske k nemu. "Compton Bassett House bol pre našu rodinu dokonalým únikom. Je to miesto, kde sme sa s Aydou skutočne zamilovali, zapustili tu korene ako pár a snívali o našej budúcej rodine," zaspomínal si.

Z búrliváka je milujúci otec a manžel:

"Odvtedy sme privítali štyri krásne deti v láskavých izbách v Compton Bassett House, kde sme sa podelili o veľa smiechu a radosti. Záhrady a stromy nás očarili svojím kúzlom a počas daždivých dní - ktorých je v Anglicku veľa - sme sa na našu veľkú radosť hrali a špliechali v krytom bazéne. Compton Bassett House je rozhodne rodinný dom, ktorý si zaslúži, aby sa v jeho krásnych múroch ozývalo ešte veľa smiechu a radosti. Dúfame, že budúci kupujúci si ho užije rovnako ako my," opísal Robbie šťastie, ktoré tam spolu s rodinou prežívali. Toto skvelé PR mu ale zjavne nevychádza, už pol roka sa sídlo nedarí predať.

Robbie žije väčšinu roka v teple, v USA:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robbie Williams (@robbiewilliams)

Samotný dom má sedem spální, veľkú kuchyňu, obývaciu izbou s krbom, je tam aj krytý bazén, na pozemku je pristávacia plocha pre vrtuľník a rozľahlá upravená záhrada. Spevák tam doposiaľ zdieľal šťastné chvíle so svojou manželkou Aydou Field (42) a ich štyrmi deťmi, najstaršou dcérou Theodorou (9), synom Charltonom (7), mladšou dcérkou Colette (3) a najmladším synom Beauom (2). Na internete je o dom záujem, má veľa kliknutí, ale skôr asi zo zvedavosti fanúšikov speváka, záujemcovia sa veľmi nehlásia. "Sídlo je naozaj ohromujúce, ale nie je dopyt. Cena je možno príliš vysoká pre súčasnú nastavenie kupujúcich," uvažuje predávajúci realitný maklér, ktorý má už z toho bolehlav. Williamsovci, ako sa zdá, ale z ceny nezľavia a radšej si na kupca, ktorému nebude prekážať ani strašidelný nádych, počkajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie