Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tak ako to je s rozchodom? Bagárová prekvapila láskyplným vyznaním Makhmudovi!
Zdielať na

Tak ako to je s rozchodom? Bagárová prekvapila láskyplným vyznaním Makhmudovi!

Archívna reportáž

Po prílete Makchmuda Muradova (31) do Českej republiky sa ihneď spustili dohady, ako to teraz majú spolu s Monikou Bagárovou (27). Zverejnil fotku, kde leží vedľa spiacej dcérky Ruminky, ktorá má teraz devätnásť mesiacov. Priaznivci Moniky sa potešili, že ju už navštívil aj s dcérkou. Zakrátko ale vyšlo najavo, že to nie je aktuálna fotka. Nevedno, či už spolu boli, ale po otázkach, prečo si vlani koncom leta kúpila Bagárová pozemok pri Brne obaja svorne tvrdia, že je to v poriadku.

Dojemné vianočné priznanie Moniky Bagárovej o rozchode s Makchmudom Muradovom na sociálnej sieti nenechalo ľahostajným snáď nikoho z jej priaznivcov. Aj keď sa už niekoľko mesiacov objavovali rôzne dohady o tom, že netvoria spolu pár, speváčka to stále o dušu vyvracala. Makhmud rozbehol veľký biznis v Uzbekistane a nejako sa nemal k návratu k Monike a dcérke do Prahy. Aj Monika stále odkladala cestu za ním, čo sa dalo prisudzovať jej pracovnému vyťaženiu, ako aj covidu. Dlhá odluka iste spôsobila ich odcudzenie, čo vyvrcholilo rozchodom, ako sa dala nakoniec aj čakať.

Rozhodnutie odkladali dlho, no zrejme skutočne pochopili, že na diaľku predsa nemohli poriadne fungovať ako pár, ani ako rodina s dieťaťom. Iste sa v Uzbekistane okolo pohľadného zápasníka motali nejaké tamojšie krásky. V zákulisí MMA sa povrávalo, že tam má už po boku inú ženu, ba aj dieťa. To ale on sám po rozchode s Bagárovou popieral, aj popiera. "Neviem, odkiaľ máte tú informáciu, že mám nejaké dieťa alebo niečo. Nemám žiadne dieťa. Okrem Ruminky nikoho nemám," povedal Muradov, ale k vzťahu s inou ženou sa radšej nevyjadril. Ťažko si predstaviť, že by mladý zdravý muž žil dlhé mesiace v Uzbekistane ako mních.

Na hlavu Muradova sa spustila lavína kritiky, a tak napokon predsa len napísal vyhlásenie. "Nech si každý myslí, čo chce. Ja viem pravdu. Nikoho som neopustil, nenechal. Všetko sa stalo tak, ako sa stalo," oznámil pre extra.cz uznávaný zápasník a prekvapil priam láskyvými slovami na účet Moniky.  "Kedykoľvek o nej začujem niečo zlé, vždy sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať aj naďalej. Je to matka môjho dieťaťa," vyjadril sa a zdá sa, že skutočne nič neprikrášľoval.

Tento príspevok Moniky odhalil trpkú pravdu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

A v tomto duchu sa totiž vyjadruje aj Bagárová."My sme s Machom úplne v pohode a fungujeme ako rodičia, ktorí sú tu pre svoje dieťa," vyjadrila sa speváčka pre Extra.cz podobne zmierlivo na adresu expriateľa. "Na všetkom sme dohovorení, vyriešime to aj bez novinárov," tvrdil zápasník pre ŽivotvČesku.cz a zdá sa, že keby nebolo vzdialenosti medzi krajinami ich záujmov, vzťah by sa zrejme nerozpadol.

Súvisiace články

Najčítanejšie