Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po pol roku s Nedvědom Dara zhodnotila ich vzťah! Jasný odkaz Rytmusovi a slová o rozchode!
Zdielať na

Po pol roku s Nedvědom Dara zhodnotila ich vzťah! Jasný odkaz Rytmusovi a slová o rozchode!

Archívna reportáž

Ubehlo pár týždňov, čo sa pochválila Dara Rolins (49) svojím novým partnerom, futbalovou hviezdou Pavlom Nedvědom (49). Ich vzťah ale vraj začal už šesť mesiacov predtým, ako ho zverejnenili, no chceli si obaja užívať pokoj od zvedavcov v utajeni v Taliansku, kým sa futbalista nerozvedie. Akonáhle bola verejnosť informovaná o ich láske, sociálne siete zahltili rôzne komentáre. Nie všetky boli prajné, čo sa iste Dary mohlo aj dotknúť, a svojím spôsobom na to v jej príspevkoch na sociálnych sieťach aj poukazuje.

Po prvej spoločnej fotografii zamilovanej Dary Rolins a Pavla Nedvěda, ktorú speváčka zverejnila len v instastories, už pridala aj ďalšie a je vidno, že sú spolu veľmi šťastní. Speváčka je iste pyšná, že má vedľa seba takú hviezdu, viceprezidenta slávneho klubu Juventus Turín. Silvester aj Nový rok trávili spolu na zasnežených horách na taliansko-švajčiarskom pomedzí a bláznili sa na snehu ako malé deti. Napriek blížiacej sa päťdesiatke sú obaja vo skvelej forme a vyzerajú výborne. Dara už dávno nemusí ľutovať, že sa pred štyrmi rokmi rozišli jej cesty s Rytmusom. Ten jej nový vzťah nechal bez komentára.

Zato Rolins v jej príspevkoch na sociálnej sieti niečo o tom, čo si (aj) o ňom myslí, naznačila. "Nie roky, ale intenzita, hĺbka citu meria pravý význam vzťahu. Niekedy za pol roka prežijete viac, než za šesť. Pravdou je, že absencia toho pocitu a možnosti rozhodovať sa vo vzťahu slobodne, bez asistencie publika, je v našom prípade pekne na prd, to priznávam úprimne a na rovinu. Každý jeden vzťah ma formoval. A preto mám rešpekt pred každým človekom, ktorý ma kedy urobil šťastnou. A rovnako tak pre minulosť každého môjho partnera," vyjadrila sa speváčka, ktorej zatiaľ najdlhší, sedemročný vzťah, bol práve ten s raperom Patrikom Vrbovským (45).

S Rytmusom plánovala Dara svojho času založiť rodinu, snaha nevyšla a vzťah sa po rokoch rozpadol. Dnes sú obaja opäť šťastne zadaní:

​Pri Nedvědovi zatiaľ Dara priam žiari, čo vidieť na fotkách, ktoré pridáva k svojim príspevkom. "Myslím si, že každý vzťah - aj ten, ktorý 'nedopadne' - má v našich životoch miesto a opodstatnenie. Resp. ČO to znamená, že to 'nedopadne'? Všetko má totiž svoj čas a význam. Aj to, že sa niečo stane a po čase skončí, nemusí byť  tragédia, ale vývoj. Jednoducho život. Človek nemusí "plakať", ako si niektorí  dosť nelogicky a automaticky pri rozchode dvoch ľudí myslia. Môže ísť o vyslobodenie, preklopenie do stavu, po ktorom človek už nejaký čas túžil. Byť tzv. na očiach, byť známy, veľmi často komplikuje vzťahy a lásku, neprirodzene ovplyvňuje jej vývoj," napísala zamilovaná speváčka k fotkám z lyžovačky s Pavlom. 

Dara sa nad vzťahmi zamyslela v príspevku na Instagrame, bývalým partnerom tak poslala nenápadný odkaz:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Vždy mi vadilo, keď muž, ktorý mi vstúpil do života, nehovoril pekne o svojej bývalej. Je to taký varovný signál pre pokazený charakterový rys, ak chápete, čo myslím... Nech žije KAŽDÁ láska. Nová, stará, dospelá, detská, prázdninová, naša, vaša. Nech je večná vo svojom čase a v každej podobe! PS: Malo to byť len také malé hlásenie o tom, že je u mňa všetko v poriadku," odkázala Dara všetkým jej sledovateľom, ale najmä neprajníkom jej vzťahu s futbalovým idolom. "Vzťahové záležitosti sú proste tenký ľad, pretože ľudia prežívajú tie svoje inak, než aké meradlá majú potom na prejavy tých druhých. Ja sama som na to veľmi citlivá a často mi napadne, či by som si práve tento pocit nenechala len pre seba...," vyjadrila sa po tom, čo si prečítala negatívne komentáre na margo jej novej lásky. Našťastie, vôbec nič to s ňou nerobí, za tie roky si už zvykla na všemožné hejty, jej lásku ohroziť nemôžu.

Súvisiace články

Najčítanejšie