Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Český spevák o Bagárovej: My dvaja sme si súdení navždy, zabila by ma, keby som niečo prezradil
Zdielať na
Hudba

Český spevák o Bagárovej: My dvaja sme si súdení navždy, zabila by ma, keby som niečo prezradil

Archívna reportáž

Pre čerstvo rozídenú speváčku Moniku Bagárovú (27) je iste veľkou vzpruhou oborvská podpora jej fanúšikov a priateľov. Snáď tým najviac súcitiacim je jej dlhoročný kamarát Jan Bendig (27). Ten bol hneď medzi prvými, ktorí jej verejne vyjadrili podporu aj na sociálnej sieti. Majú k sebe veľmi blízko nielen po duševnej stránke, ale bývajú aj tesne vedľa seba v rodinných domoch neďaleko Prahy. Môže jej preto pomôcť aj prakticky, čo iste speváčka víta, najmä keď nemá pri sebe rodičov, aby jej dohliadli na malú dcérku Rumiu. Bendig k Monike vzhliada ako k silnej žene.

Pri spoločnom účinkovaní Moniky Bagárovej  a Jana Bendiga vo finále speváckej súťaže sa medzi nimi vytvorilo puto, ktoré pretrváva aj po dvanástich rokoch. Obaja sa hlásia k svojmu rómskemu pôvodu a majú aj podobne citlivú a vnímavú dušu. Bendig si prešiel svojim trápením aj vzhľadom na jeho sexuálnu orientáciu, keď ho podržala okrem partnera aj Monika. Keď si spolu s Muradovom zadovážili rodinný dom za Prahou, hneď navrhla, aby sa tam prisťahoval aj Bendig so svojim priateľom. Tak sa aj stalo a sú vraj veľmi spokojní. Škoda len, že sa údajne Bagárová po rozchode s Machom z domu odsťahovala.

Ani to však nič nemení na kontaktoch oboch spevákov. "S Monikou si voláme, píšeme si, hovoríme si všetko, ale zabila by ma, keby som niečo prezradil. Môžem vám povedať len to, že my dvaja sme si súdení navždy, môže sa na mňa spoľahnúť. Podporím ju kedykoľvek," odpovedal na otázky eXtra.cz  Monikin najlepší priateľ. "Monika Bagárová je najsilnejší človek na svete, Ruminka je jej motorom, ktorý ju ženie dopredu. Ale naozaj nechcem hovoriť viac. Tak veľmi ju obdivujem. Zvládla to nádherne. Je pre mňa matkou roka a ešte viac matkou všetkých nasledujúcich rokov. A je to tiež veľmi silná osobnosť. Ona to všetko zvládne a prejde cez to na výbornú," konštatoval Bendig s veľkým nadšením pre svoju dobrú kamarátku.

Monika s Janom naspievala niekoľko spoločných piesní, vypočujte si jednu z nich, s názvom Amen:

Zaujímavý je aj Janov názor, či je podľa neho pravda, že Muradov má v Uzbekistane už novú partnerku a vraj aj dieťa, ako sa klebetí. "O ničom takom som naozaj nepočul. Teraz sa, samozrejme, budú šepkať rôzne veci, pretože ľudia to rozoberajú, ale neprikladal by som tomu príliš veľkú váhu," namietal v odpovedi mladý talentovaný spevák. Iste by mu niečo také Monika prezradila, ak by to vedela. Zrejme tých dôvodov bolo viac, ako sama uznala a k odcudzovaniu medzi nimi dochádzalo postupne. Určite pritom zohrala hlavnú rolu veľká vzdialenosť a dlhé odlúčenie. "S Machom nemám žiadny problém. Keď ho uvidím, pozdravím ho. Vzťahy sa niekedy skrátka skončia. Ale stále je otcom dieťaťa mojej najlepšej kamarátky. Myslím, že ani Monika s ním nemá žiadny problém," má v tom jasno verný priateľ a ochranca speváčky.

Monika a Jan sú nielen kolegovia, sú zároveň najlepšími priateľmi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Bendig (@bendigjan)

Známe sú jeho slová na podporu kamarátky hneď po jej oznámení rozpadu vzťahu s Machom. "Raz niečo začne a tiež končí. Najväčší dar je malá Ruminka a spolu budete v živote silnejšie ako kedy predtým," prejavil empatiu so smutnou Monikou. Ale ani Muradov vraj nechcel a ani nechce expartnerke ubližovať. "Dôvodov pre rozchod bolo viac. Ale nemám novú priateľku ani dieťa, ako niektorí píšu alebo hovoria. Na niečo také ani nepomýšľam. A ja nie som ten človek, ktorý by toto urobil. Kedykoľvek o nej počujem niečo zlé, zakaždým sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať ďalej. Je to matka môjho dieťaťa," konštatoval slávny zápasník a nie je dôvod mu neveriť.

Súvisiace články

Najčítanejšie