Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kde je jej hrdosť na krivky? Speváčka sa rozplakala pri priznaní, KOĽKO váži!
Zdielať na
Hudba

Kde je jej hrdosť na krivky? Speváčka sa rozplakala pri priznaní, KOĽKO váži!

Zdroj: Instagram/BR

Počas Vianoc sa speváčka Bebe Rexha (32) priznala na sociálnej sieti vo videu, že sa veru necíti veľmi dobre vo vlastnej koži. Hovorila, že pocit skľúčenosti v súvislosti s jej telom spôsobil, že už toľko nepublikuje fotky na sociálnych sieťach. Pritom je už dlho známou hlasnou kritičkou bodyshamingu, teda zosmiešňovaniu kvôli váhe a tvaru tela, zasadzuje sa za normalizáciu všetkých typov postáv a za to, aby všetci jednoducho prijali telá, ktoré majú. V skutočnosti však zjavne aj ona stále podlieha tlaku diktátu módy.

Poslednú dobu je speváčka albánskeho pôvodu Bebe Rexha málo aktívna na sociálnych sieťach. Počas Vianoc prezradila dôvod. "Ja viem, že všetci máme byť veselí, že sú Vianoce, ale ja som trochu mimo. Práve som sa odvážila a zistila som, že som najťažšia vo svojom živote. Necítim sa na to, aby som zdieľala svoju váhu, pretože sa cítim trápne," zverila sa vo videu na sociálnej sieti. "Nie je to len o tom, ale cítim sa proste nechutná, viete čo, necítim sa dobre vo svojom vlastnom tele. V poslednej dobe som toho veľa nepridávala, pretože sa necítim dobre vo svojom tele, a keď to tak je, nič nepridávam. A to je presne ten dôvod, prečo som tu tak málo aktívna," pokračovala so slzičkami v očiach.

"Cítim sa jednoducho odporne, viete, vo svojom vlastnom tele," odhaľovala úprimne svoje pocity speváčka ďalej. "Už neviem, ako si pomôcť, alebo ako sa mať rada," dodala v zúfalstve. Bol to zrejme pre ňu moment zraniteľnosti a výrazne odlišné posolstvo od toho, ktoré zdieľala len pred šiestimi mesiacmi. V jej predchádzajúcich odkazoch hovorila "pozitívnom postoji k telu". Uviedla, že problém pramení z "miesta zranenia a zmätku". Na TikToku sa vtedy ukázala v spodnej bielizni a prezradila aj svoju váhu - vtedy to bolo 74kg. Vlani v rozhovore pre magazín Health priznala, že ešte stopercentne pozitívne nevníma svoje telo, ale snaží sa."Občas sa mi stane, že zabrdnem naspäť do negatívneho myslenia, ale učím sa byť dobrá sama k sebe každý deň," priznala svoje pochybnosti. 

Bebe Rexha sa so svojim trápením zverila fanúškom na sociálnej sieti:

"Akokoľvek som sa snažila byť tou vychudnutou popovou hviezdou, ako sú tie, na ktorých som vyrastala, alebo ktoré vidím teraz, nedokážem to urobiť spôsobom, ktorý by bol prirodzený alebo zdravý," zverila sa s trápením Rexha. Veľmi sa jej svojho času dotklo, keď po získaní prvej nominácie pred udeľovaním cien Grammy ju odmietli niektorí slávni návrhári obliecť, pretože je "veľmi veľká". Na protest sa potom začala objavovať na neupravených snímkach zverejnených na sociálnych sieťach v bikinách, kde bolo vidieť jej oblejšie krivky tela aj s celulitídou. Myslí si, že je spoločnosť  zdeformovaná v túžbe po "dokonalých" fotografiách, na ktorých vyretušujú všetko, čo sa im nepáči. 

Fanúšikovia vyjadrili Bebe v komentároch podporu, podľa zberov v sexi vianočnej podprsenke sa skutočne nemá za čo hanbiť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adore Me (@adoreme)

Aj pred Vianocami si Rexha našla čas, aby mohla na sociálnej sieti povzbudiť ostatných, ktorí možno v tomto ročnom období zápasia s problémami. "Osobám, ktoré sa v tomto sviatočnom období cítia byť na dne, hovorím, že to zvládnete a prekonáte. Posielam vám lásku," s empatiou sa so všetkými rozlúčila. Ako vidieť, optimizmus jej nevydržal dlho. Teraz zas pre zmenu povzbudzujú speváčku jej fanúšikovia. "Je to naozaj v poriadku! Všetci sa tak teraz cítime. Dajte si pauzu. Si skutočná, krásna a milovaná," stálo v jednom komentári. "Si krásna, ale nejde o to, ako ťa vidíme my, ale ako sa vidíš ty sama. Pamätaj, že krása vychádza zvnútra a ty máš srdce anjela," podobne napísal niekto druhý. Ktovie, či bude reakciou Bebe prijatie aj kíl navyše, alebo sa pustí do boja s nimi.

Bebe Rexha sa pred rokmi pýšila štíhlou postavou, tú predviedla spolu s Nicki Minaj aj v klipe k piesni No broken hearts:

Súvisiace články

Najčítanejšie