Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bola v tom skutočne nevera a nová rodina? Muradov to povedal otvorene!
Zdielať na
Hudba

Bola v tom skutočne nevera a nová rodina? Muradov to povedal otvorene!

Archívna reportáž

Medzi priaznivcami speváčky Moniky Bagárovej (27) ešte stále rezonuje jej oznámenie o rozchode s partnerom Makhmudom Muradovom. Vyjadrujú jej svoju podporu tak bežní fanúšikovia, ako aj celebritné kolegyne a opierajú sa do Macha s výčitkami. Viacerí napísali svoj ostrý názor aj na jeho profil, všetky negatívne reakcie ale zápasník nekompromisne zmazal. Medzi svojimi fanúšikmi si zrejme nechce pokaziť dobrú povesť. V Uzbekistane, kde teraz žije, si získal obrovskú popularitu verejnosti.

Sympatická speváčka Monika Bagárová prežila vianočné sviatky s dcérkou Rumiou už bez Makhmuda Muradova. Smutnú správu o rozchode sa rozhodla práve počas sviatkov zverejniť. Vyvolalo to hnev voči zápasníkovi, všetci ho odsúdili, že opustil partnerku aj s dieťaťom a uprednostnil kariéru. Na to po pár dňoch konečne zareagoval. "Ľudia sa schádzajú a rozchádzajú, myslím, že to pre oboch bude takto lepšie. Nech si každý myslí, čo chce. Ja viem pravdu. Nikoho som neopustil, nenechal. Všetko sa stalo tak, ako sa stalo," vyhlásil  pre extra.cz uznávaný zápasník.

​Ani jeden, ani druhý z odlúčeného páru celkom neuspokojili zvedavosť verejnosti, ktorá by chcela vedieť viac  podrobností o príčinách ich rozchodu. Objavili sa špekulácie, že Muradov má v Uzbekistane novú partnerku, ba dokonca aj dieťa. "To, že tam mal inú a nejaké dôkazy o tom, bola posledná kvapka," prezradil zdroj blízky páru a povráva sa o tom údajne aj v kruhoch MMA. Žiadne dôkazy však nikto nepriniesol a zrejme by sa o tom niečo písalo aj v médiách Uzbekistanu, keďže je tam pod drobnohľadom ako veľká hviezda. 

Takto sa Monika predviedla aj s dcérkou v Show Jana Krausa:

Vypátrať pravdu sa pokúsili priamymi otázkami na Macha, ako ho prezývajú, v redakcii eXtra.cz"Dôvodov pre rozchod bolo viac. Ale nemám novú priateľku ani dieťa, ako niektorí píšu alebo hovoria. Na niečo také ani nepomýšľam. A ja nie som ten človek, ktorý by toto urobil," tvrdí Muradov. "Takto sme sa dohodli z oboch strán, že to bude lepšie pre mňa aj pre ňu. Jednoducho sme mali nejaké problémy. Ale ako hovorím: sme úplne v pohode. Vždy sa na všetkom dohovoríme," dodal. Ale zas sa necíti byť anjelom, ale to podľa neho nie je ani Monika, no nerozviedol ďalej, prečo si to myslí.   

 Mach má v rodnom Uzbekistane rozbehnuté mnohé projekty a na návrat do Česka zjavne nepomýšľa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

"Je mi to jedno. Nech si myslia, čo chcú," zareagoval Muradov zrejme s vedomím, že na názore ľudí aj tak nič nezmení. Od diania v Česku je veľmi vzdialený a teraz mu ide jednoznačne o to, aby v Uzbekistane uspel s jeho aktivitami okolo vlastnej zápasníckej organizácie MMA. Na sociálnych sieťach zdieľa fotky z tréningov, aj s vysokými predstaviteľmi Uzbekistanu a nešetrí pritom úsmevmi. To ešte viac rozhnevalo priaznivcov speváčky a píšu mu preto odkazy, že opustenie rodiny bude jedného dňa ľutovať. "Muž, pre ktorého je kariéra viac ako rodina a vlastné dieťa, nie je muž," odkázala mu jedna žena, ale Mach to rýchlo zmazal, ako aj iné podobné komentáre. Ku cti mu ale slúži, že o svojej expriateľke hovorí len v dobrom a ako tvrdí, vždy bude brániť jej česť.

Súvisiace články

Najčítanejšie