Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Beňová s rodinkou opäť v Tatrách! Predviedla snehule za 800 eur, aj dcérku v otepľovačkách za vyše 500 eur!
Zdielať na

Beňová s rodinkou opäť v Tatrách! Predviedla snehule za 800 eur, aj dcérku v otepľovačkách za vyše 500 eur!

Archívna reportáž

Turistický ruch a gastronómia dostáva na Slovensku ranu za ranou, no aktuálne sa zdá, že to aspoň trochu na horách ožilo. Napokon, je pochopiteľné, že ľudia už mali chuť vyraziť z "domáceho väzenia" za bielou krásou našich veľhôr. K turistom sa presne po roku pridala aj europoslankyňa Monika Beňová s rodinou.

Zdá sa, že v rodine Moniky Beňovej je povianočná turistika smerom do Vysokých Tatier už tradíciou. Minulý rok tam vyrazila s partnerom, advokátom Ľubomírom Klčom, a vtedy sotva dvojmesačnou dcérkou Leuškou zababušenou v kočíku. Teraz je z nej už veľká slečna a sneh si vychutnávala na vlastných nohách. "Krásny deň, pár dní v zasnežených Vysokých Tatrách. Je tu nádherne, úžasný vzduch, slniečko, sneh. Lea sa posánkovala prvý raz a v snehu sa jej páčilo. Necestujte do exotiky, poďte na hory. K zime patrí sneh a podporíte náš slovenský cestovný ruch," nezabudla politička na Facebooku pridať aj výzvu smerom k tým, ktorí aktuálne plánujú dovolenku.

Dlhoročná europoslankyňa Beňová, už roky zarába mesačne v čistom okolo 7000 eur, plus ďalšie náhrady a príplatky. Zo šetrnosti ju ale rozhodne nemožno podozrievať, stačí sa pozrieť na jej šatník, kde sú samé luxusné značky - na kvalite si potrpí a nie je dôvod, aby na rodine šetrila.

Monika Beňová je známa pozitívnym vzťahom k športu, zasnežené Tatry sú tiež skvelá príležitosť na pohyb:

Kým minulý rok doslova zažiarila na Hrebienku v krikľavo oranžovej dvojtisícovej bunde, teraz sa predviedla v celkom inom outfite. Opäť kvalitná bunda smotanovej farby, na nohách snehule exkluzívnej značky v cene zhruba 800 eur, no to všetko prebila svojím outfitom rozkošná Leuška. "Prvýkrát na sánkach, užívame si to," napísala k sérii fotiek Beňová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Dcérke dopriala otepľovačky kvalitnej značky, ktorá sa špecializuje práve na zimné outfity a tak nečudo, že bundy pre dospelých pod 1000 eur ani nemajú v ponuke, no oveľa lacnejšie nie sú ani kúsky pre najmmenších. Lea mala na sebe krásny biely pufový overal s výrazným červeným nápisom Love za vyše 500 eur. Keď jej nasadil ocko jeho slnečné okuliare, dievčatko bolo dočista na zjedenie. Vyštípané líčka boli jasným dôkazom, že poriadne primŕzalo, no mama mala pripravený kočík s fusakom z ovčieho rúna, a tak sa Leuška zimy skutočne nemusela báť.

Súvisiace články

Najčítanejšie