Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nepočíta s ním?! Vondráčková prekvapila úplným vynechaním Vojnara z plánov!
Zdielať na
Hudba

Nepočíta s ním?! Vondráčková prekvapila úplným vynechaním Vojnara z plánov!

Archívna reportáž

Ako je to naozaj vo vzťahu medzi Luciou Vondráčkovou (41) a Petrom Vojnarom (45), nevedno. Momentálne sa ukazuje, že pravda sa skôr nakláňa na stranu tých, ktorí boli voči tomtu romániku skeptickí. Ale ktovie, práve  keď tieto tvrdenia začnú eskalovať, vždy sa zatiaľ situácia zvrtla a svoju zamilovanosť odrazu neváhali prezentovať aj verejne, akoby sa nič nedialo. Možno si chce Lucia iba udržať aj v rámci svojho nového vzťahu potrebné súkromie. Ale spôsob, akým to robí, ľudia vnímajú z pohľadu Vojnara ako dosť ponižujúci.

Medzi speváčkou a herečkou Luciou Vondráčkovou a moderátorom Petrom Vojnarom to podľa ich správania v lete priam iskrilo. Toto iskrenie však trvalo akosi prikrátko. Lucie sa od septembra vrhla do práce na nových projektoch a Vojnar ostal kdesi bokom. Na sociálnu sieť síce zavesili spoločnú fotku z Bratislavy, kde nakrúcala a promovala nový album, ale potom sa dlhšie nič nedialo. Potom sa ukázali opäť ako dve zamilované hrdličky na premiére muzikálu, ako aj na dvoch krstoch kalendárov, ale to bolo asi tak všetko.    

Pre dvoch profesionálov zo šoubiznisu by ale iste nemal byť problém zamilovanosť len hrať, ale k takému niečomu by sa snáď ani neznížili. Keď sa prednedávnom pýtali Vojnara, či bude tráviť so svojou láskou Vianoce, trochu rozpačito tvrdil, že áno, ale ešte sa spolu o tom nerozprávali. V nedávnom rozhovore sa však Vondráčková k nemu a spoločným Vianociam nezmienila ani slovkom. Je plná emócií z nového klipu, vydaného k prvému adventnému týždňu. "A teraz pracujeme ešte na ďalšej krásnej piesni, ktorá sa volá Hviezdy. Vôbec nemám čas, neviem, ako to stihnem a som dosť v strese," prezradila speváčka.   

​Lucka má už ale vcelku jasné predstavy ako strávi vianočné sviatky a s kým. Petra Vojnara ale ani raz, možno zámerne, nespomenula ani slovkom. "Myslím, že tento rok pozvem svojich rodičov. Som pripravená na to, že ich pohostím. Bude to veľa práce, takže mi držte palce," povedala, ale či popritom dôjde k zoznámeniu Petra s jej rodičmi neuviedla. No s prípravami na sviatky už začala. "Ale piekla som štrúdle a s chlapcami sme začali vyrábať aj cukrovinky, takže sa pomaly dostávam do normálneho módu mamičky," zverila sa pre Super.cz Lucka. 

Vianoce chce urobiť krásne hlavne jej synom a nezabúda ani na darčeky pre nich. "U nás sa nepíše list Ježiškovi, ale kreslí sa. Obaja fantasticky kreslia a vždy si urobia takú knihu, kde nakreslia všetko, čo by si priali," prezradila s úsmevom. Pre ňu je ale darčekom úspech, ktorý v tomto roku dosiahla. "Myslím, že tento rok bol pre mňa neskutočne krásny, či sa to týka spevu alebo herectva. Užila som si ho a nič mi nechýba. Dala som dokopy album, nakrútila som s Terezou Hirsch film v angličtine a hlavne sú tu moji dvaja nádherní chlapci, ktorí sú zdraví. Nemám už o čo bojovať," skonštatovala spokojná Lucie, ale mnohí jej priaznivci by očakávali, že spomenie aj svoju novú lásku. Je jasné, že aj tri roky po rozchode s exmanželom, hokejistom Tomášom Plekancom, je ešte stále opatrná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie