Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľká radosť u Beckhamovcov! Jeden z klanu sa oženil a vybral si veľmi dobre!
Zdielať na

Veľká radosť u Beckhamovcov! Jeden z klanu sa oženil a vybral si veľmi dobre!

Archívna reportáž

Slávny futbalista David Beckham (46) zdedil svoj povestný šarm zrejme po svojom otcovi Tedovi Beckhamovi (73). Ten sa pred tromi rokmi aj v jeho zrelom veku zoznámil s renomovanou, bohatou a aj príťažlivou právničkou Hilary Meredith (62) a teraz počas adventu sa rozhodol vstúpiť s ňou aj do manželstva. Na ich sobáši nechýbal ani David so svojou rodinou. Futbalová hviezda sa zhostila dôležitej úlohy svedka.

Sobášny obrad otca slávneho futbalistu Davida Beckhama, Teda Beckhama, s renomovanou právničkou Hilary Meredith sa konal vo veľmi úzkom kruhu počas víkendu. Do historickej budovy Middle Temple, ktorá je súčasťou právnickej štvrte v centre Londýna, dorazili v kolóne zatemnených vozidiel v piatok krátko pred 15. hodinou. "Bola to veľmi privátna udalosť, na ktorej sa zúčastnila len hŕstka blízkych vrátane Davida, jeho manželky a ich troch detí," oznámil zdroj pre The Sun"David Beckham bol svedkom, držal prstene a predniesol prejav," prezradil aj, akú dôležitú úlohu mal bývalý futbalista, ako vždy dokonalo nahodený. Na sebe mal tmavý oblek v klope s bielym kvetom.  

Pre oboch to bola už ich druhá svadba, takže vraj preto nechceli robiť rozruch, ale celá rodina bola nadšená, že pri tom mohli byť. Davidova sestra Louise (49) a jej partner Kevin Briggs (48) prišli ako prví, krátko pred Victoriou (47), synom Romeom (19) a jeho priateľkou Miou Regan (19). Dve hodiny pred svadbou Mia zverejnila na Instagrame ich fotografiu v aute s nápisom "pravá láska", ktorú potom zverejnil aj Romeo. Bola tam aj Davidova a Victoriina dcéra Harper (10) a najmladší syn Cruz (16). Chýbal iba ich najstarší syn Brooklyn (22), ktorý žije v USA. Neveste v celom bielom robila družičku jej dcéra Charlotte.

Takto si z Davida vystrelil známy komik James Corden, keď zinscenoval odhalenie jeho nie veľmi podarenej sochy: 

Novomanželia Ted a Hilary sa zoznámili vďaka charitatívnej práci pre armádnych veteránov v Broughton House Veteran Care Village v roku 2019. V marci 2020 dvojica oznámila svoje zasnúbenie na začiatku ich spoločnej karantény. Hilary Meredith je anglická lobistka, profesorka a právnička známa svojou prácou pre zamestnancov ozbrojených síl Spojeného kráľovstva a ich rodiny. Vedie aj vlastnú advokátsku kanceláriu s názvom Hilary Meredith Solicitors.

Svadobná fotografia Hilary a Teda v spoločnosti Davida a jej dcéry Charlotte:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Ted Beckham bol predtým ženatý s Davidovou matkou Sandrou v rokoch 1969 až 2002. Vo svojej autobiografii priznal, že Davidova rastúca popularita bola príčinou napätia v rodine, ktoré vyústilo do ich rozvodu. "Všetok ten humbug, stres, pozornosť - nebol to svet, na ktorý sme boli zvyknutí a bolo to veľmi ťažké," zveril sa v knihe otec Davida Beckhama. Rozišli sa po 33 rokoch manželstva. V autobiografii prezradil všeličo, čo vyvolalo rozkol medzi ním a synom Davidom, o exmanželke ani nehovoriac. Po Tedovom infarkte v roku 2007 sa bývalí manželia údajne zmierili a zjavne je už roky všetko v najlepšom poriadku aj so synom Davidom, ktorého je Ted najväčším fanúšikom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie