Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Temná vyhliadka mladej českej speváčky! Tereza počíta s rakovinou!
Zdielať na

Temná vyhliadka mladej českej speváčky! Tereza počíta s rakovinou!

Zdroj: Instagram/TK

Po siedmych mesiacoch strávených v Španielsku sa česká speváčka Tereza Kerndlová (35) spolu s manželom vrátila do Česka. V Španielsku si kúpili dom pri mori neďaleko Marbelly. Ten bolo treba zrekonštruovať, čo sa im aj v pomerne krátkom čase podarilo. Výsledkom sú nadšení. Chcú tam tráviť zhruba polovicu roka a polovicu v Česku. V rodnej krajine sú už dva mesiace a Tereza mala koncertovať až do Vianoc, opatrenia ale rozhodli inak. Spolu s manželom aspoň absolvovali už celý rad zdravotných vyšetrení.

Tereza Kerndlová patrí medzi české speváčky, ktoré sa tak trochu transformovali na influencerky. V jej prípade nepochybne aj preto, že v rodnom Česku už netrávi toľko času. Novým domovom sa jej stalo juhošpanielske pobrežie Costa del Sol, kde sa skutočnej zimy nikdy nedočká - len leto a jar. To je ideálne počasie aj pre outdoorové športy, ktorým pri udržiavaní skvelej figúry holduje.

Pravidelné cvičenie ale nie je jej silnou stránkou. "Ak mám byť úprimná, mám to v takých vlnách. Občas cvičím veľa a potom to úplne padne. Vôbec na to nemám náladu, potom som tiež hrozne lenivá. Pravidelne však chodím pešo. Dokážem prejsť aj desať kilometrov," priznala portálu expres.cz svoj obľúbený spôsob pohybu Tereza. Po morskom pobreží to má najradšej. Veľmi by chcela, aby sa aj jej rodičia starali o svoje zdravie pravidelnými prechádzkami popri mori. Mamin zdravotný stav sa zhoršil po návrate rakoviny, čo Terezu veľmi znepokojilo, ale našťastie je veľkou bojovníčkou a opäť je už vraj v poriadku. Ale uvedomuje si, že takáto diagnóza hrozí aj jej.

Tereza si zaspievala duet aj s o slovenským raperom Kalim, pozrite si klip k piseni Ve frontě na sny:

"Mame sa už darí dobre. Je to neuveriteľne silný a odvážny človek, naozaj ju obdivujem. Dúfam, že ak sa mi rakovina nevyhne, s čím tak trochu počítam, pretože ju mal môj otec, mala ju moja mama, je to šialené, absolútne sa tomu nevysmievam, budem rovnako silná. Už si myslím, že to mám v génoch,"  zverila sa so svojimi obavami speváčka. Zatiaľ sa u nej, našťastie, neprejavila, ale veľmi dbá na prevenciu. "To bol aj jeden z dôvodov, prečo sme sa vrátili, že sme obišli také to kolečko lekárov. Tie ženské veci, s ktorými moja mama bojovala, mám pod kontrolou. Myslím si, že je to veľa o prevencii, že sa človek musí sledovať. Čo sa týka mojej mamy, má teraz veľmi krásne výsledky, na ktoré sme všetci čakali, takže je to fantastické," dodala speváčka.

Tereza oplýva krásou aj talentom, avšak zdanlivo dokonalý život ovplyvňuje aj strach z rakoviny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Vianoce bude tráviť spolu s manželom na Morave aj s rodičmi. Do Španielska sa vrátia až neskôr. Už teraz myslí na chvíle, ako budú chystať dobroty vo vonkajšej kuchyni, ktorú si dali pristaviť a vyrobiť na mieru. Aj keď je v okolí veľa výborných reštaurácií, jej manžela vraj ešte nikto vo varení neprekonal. "Voľba je jasná, všetci naši priatelia vrátane rodiny budú jesť v našej záhrade," dala sa počuť Tereza. Miluje ľahkú taliansku a francúzsku kuchyňu, čo majú v obľube všetci v rodine, okrem otca, ktorý je na domácke dobroty. Tomu sa dom dcéry páči aj preto, že pohľad z neho na more je skoro ako z lode, na ktorej hrával s kapelou dlhé roky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie