Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Svetová hviezda ako úchylné monštrum?! Domová prehliadka u speváka potvrdila desivé tvrdenia!
Zdielať na

Svetová hviezda ako úchylné monštrum?! Domová prehliadka u speváka potvrdila desivé tvrdenia!

Archívna reportáž

Už od 90. rokov vzbudzuje pozornosť nielen svojou tvorbou, ale najmä imidžom. A za ostatné mesiace najmä priam desivými obvineniami od viacerých expriateliek. Američan Brian Warner, známy aj Marlyn Manson, má vážny problém. Tvrdenia, že má sklony k sadizmu, násilnostiam psychickým a fyzickým, teraz dosť výrazne podporili aj výsledky razie v jeho dome.

V dome Marilyna Mansona sa to pred pár dňami hemžilo policajtmi v súvislosti s prebiehajúcim vyšetrovaním sexuálnych napadnutí, z ktorých ho obvinilo viacero jeho expriateliek. Podľa zdrojov TMZ.com z prostredia orgánov činných v trestnom konaní sa detektívi vybrali v pondelok skoro ráno do domu rockera v západnom Hollywoode, kde vykonali súdom povolenú prehliadku.

Podľa dostupných iinformácií Marilyn v tom čase nebola doma, orgány činné v trestnom konaní pritom vtrhli do domu aj so zatykačom v ruke. Manson je obvinený z toho, že zatváral ženy do zvukotesnej miestnosti a tam ich podroboval doslova týraniu. Túto miestnosť v dome skutočne našli. Jedna zo spevákových obetí priniesla desivé svedectvo, že ju tam zatváral niekedy aj na celé dni a podroboval doslova mučeniu. Neskôr už ani nekričala, keďže to nemalo význam.

Násilnosti sú témou mnohým Mansonových piesní:

​Polícia zhabala pamäťové jednotky vrátane pevných diskov, ktoré budú preskúmané pred odovzdaním prípadu okresnému prokurátorovi v Los Angeles. Policajti začali pátrať po dôkazoch obvinení zo zneužívania voči Mansonovi už vo februári, pričom sa stretli aj s jednou z jeho údajných obetí.

​Manson obvinenia poprel a zdroje spojené s jeho právnym tímom tvrdia, že pri vyšetrovaní spolupracujú. Jeho posledný príspevok na Instagrame, kam predtým prispieval zhruba raz mesačne, je z februára. Tvrdí, v ňom, že ide o "hrozné skresľovanie skutočnosti" a všetko, čo sa robil, bolo vždy so súhlasom oboch strán. S tým by iste nesúhlasila hviezda seriálu Westworld Evan Rachel Wood, ani speváčka Phoebe Bridgers, ani herečka zo seriálu Game of Thrones Esmé Bianco, modelka Sarah McNeilly, modelka Ashley Morgan Smithlin, ktoré otvorene priznali príšerné skúsenosti zo vzťahov s Mansonom, ako aj nemenovaná žena, ktorá žalobu na hviezdneho speváka podala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie