Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokovaná Dominika Kavaschová! Pozitívny tehotenský test!
Zdielať na

Šokovaná Dominika Kavaschová! Pozitívny tehotenský test!

Archívna reportáž

Herecký pár Dominika Kavaschová (32) a Daniel Fischer (34) sa presne pred 7 mesiacmi rodičmi. Sú spolu tri roky a je celkom zjavné, že sú zaľúbení až po uši. Len pred pár dňami zverejnila Dominika prekrásne vyznanie svojmu partnerovi, s ktorým síce zatiaľ nie sú manželia, ale niet pochýb, že o sebe navzájom ani trochu nepochybujú. K Maiuške azda časom pribudnú aj súrodenci, reakcia na pozitívny tehotenský test už ale zrejme bude iná, ako tá pred rokom a pol.

Košičanka Dominika Kavaschova a Bratislavčan Daniel Fischer patria medzi obľúbených a nepochybne aj výnimočne nadaných hercov. Spája ich nielen láska k divadlu, ale aj k hudba a najmä tá ľudská, medzi mužom a ženou. Čo dokonalejšie sa môže takémuto páru stať, ako keď svoju lásku zhmotnia v dieťatku.

No nech už akokoľvek zaľúbenci plánujú založenie rodiny, tehotenský test je vždy veľmi napínavá udalosť. Niekedy nasleduje veľké sklamanie, inokedy obrovská radosť, no keď žena uvidí tie dve čiarky po prvýkrát, vždy je to zaručene aj tak trochu šok. 

Daniel Fischer zažiaril aj v jojkárskom seriáli Delukse:

​Presne tak to bolo aj v prípade Dominiky, ktorá sa teraz s fanúšikmi podelila to túto rozkošnú spomienku. "Toto som ja, 26. augusta, tesne predtým, ako som si len tak zo žartu urobila tehotenský test," napísala k fotke, kde mala ešte poriadne "frajerský" výraz netušiac, že o pár minút bude jej svet hore nohami. "Strašne smiešna mi je táto foto, lebo vyjadruje všetky emócie, ktoré som v tej sekunde mala," opísala druhú fotku s veľmi zmäteným výrazom.

Nič netušiac tesne predtým, ako si spravila test:

Instagram/DK

​Dominika sa napokon stala mamou 4. mája, keď priviedla na svet dievčatko s krásnym meno Maia. Jej mama už presne vie, či tie zmätené pocity a obavy z stavu, keď sa z nej stane mama, boli oprávnené. Nepochybne áno, lebo už aj ona okúsila bezsenné noci a najrôznejšie obavy, no vie už aj to, že všetky tieto stavy sú neporovnateľne kompenzované nekonečnou láskou, ktorú zažije len človek, ktorý sa stal rodičom. No aj tak zrejme ešte Ďonďa na nejaký čas druhé bábo odloží a naplno si užíva svoju prvorodenú - tá má šťastie aj na skvelého otca, ako sa Dominika už viackrát s hrdosťou pochválila.

Takto vyzerala Dominika, keď jej vyšiel pozitívny test:

Instagram/DK

Súvisiace články

Najčítanejšie