Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Patrasová natvrdo o exmilenke manžela: Zlatokopka, ničila nám život!
Zdielať na

Patrasová natvrdo o exmilenke manžela: Zlatokopka, ničila nám život!

Archívna reportáž

Aj keď sa Felix Slováček (78) po údajnom rozchode so svojou milenkou Luciou Gelemovou (38) stále stýka a chodia spolu aj do spoločnosti, Dagmar Patrasová (65) verí, že je už naozaj medzi nimi koniec. Po jej dlhodobých psychických problémoch pre neveru manžela vyzerá teraz vyrovnane, ba priam akoby žiarila šťastím.

Dagmar Patrasovej sa snáď už konečne blýska na lepšie časy vo vzťahu s manželom Felixom Slováčkom. Jej názory na neho sa ale často menia, pretože ju už viackrát sklamal jeho neraz tvrdými reakciami a výrokmi o nej. Dagmar si ale myslí, že v pozadí za tým treba vidieť jeho milenku Gelemovú, ktorá má na neho veľký vplyv. Po ich rozchode na jar síce až donedávna spolu fungovali, akoby sa nič nestalo, ale obnovenej premiéry muzikálu Fantom opery sa Gelemová zúčastnila bez Slováčka. Údajne ju tam ale aspoň priviezol. "On sám ísť nemohol. Tešila som sa na to, Fantoma som ešte nevidela. Vídame sa pravidelne, ale, žiaľ, mal inú akciu," povedala pred časom Gelemová pre super.cz.

Roky medzi Patrasovou a Gelemovou panovala nenávisť. Obe na seba povedali kdečo aj prostredníctvom médií a na sociálnych sieťach. Zatiaľčo milenka Slováčka sa pritom tvárila chladnokrvne, Dagmar bola často vyvedená z miery. Žiaľ, jej manžel sa nikdy nepostavil na jej stranu, ba svojimi tvrdými poznámkami ešte všetko zaklincoval. Prvé roky z toho stavu medzi rodičmi a jeho prepieraním na verejnosti bola veľmi nešťastná ich dcéra Anička, nehovoriac, že ju navyše postihla aj rakovina. To bol zlom, keď sa rozhodla už radšej nič nevnímať. Ale predsa len po oznámení, že sa otec konečne s Gelemovou rozišiel, si trochu vydýchla. "Som rada, že to skončilo," vyjadrila sa vraj vtedy.

V apríli o sebe Dagmar všeličo prezradila v talkshow:

Na mikulášskej besiedke, kde účinkovala aj Patrasová s najpopulárnejšou českou detskou skupinou Čiperkové, bola Dáda ochotná povedať aj niečo o stave jej manželstva s Felixom. "Manžel je doma každý deň. Samozrejme, vídali sme sa aj predtým, takže je to medzi nami vcelku v pohode," odpovedala herečka pre portál Extra.cz, pričom sa tvárila spokojne. Neodpustila si ale poznámku na Gelemovú. "Ja som najmä šťastná, že sme sa konečne zbavili tej zlatokopky, ktorá nám tak dlho ničila život. Prisala sa na Felixa ako kliešť a nechcela ho za žiadnu cenu pustiť, ale, našťastie, je to už definitívne za nami," tvrdila s tým, že celý čas bolo jasné, že sa chcela len zviditeľniť, ale Felix to nechcel pripustiť. Odkedy sa Slováček vrátil bývať do ich domu, Dáda viditeľne omladla.

S novým účesom vyzerá Dáda fantasticky:

Možno, že sa Dagmar chce manželovi opäť zapáčiť, keď sa rozhodla investovať aj do svojho vzhľadu. Nemá už podbradok a tvár nepôsobí opuchnuto ako donedávna. Je možné, že podstúpila nejaký kozmetický zákrok. Omladenie tváre podtrhuje pozmenený účes s ofinou a nová farba vlasov. Zjavne jej úspešná premena k lepšiemu zdvihla pošramotené sebavedomie. Prekvapenie spôsobilo, keď nedávno prišla spolu s manželom nakrúcať do televízie Silvester. "Dáda a Felix prišli v jednom aute. A Felix junior šoféroval," prekvapila pred časom správa zdokumentovaná fotkami. Možno ešte nie je všetko stratené, hoci Slováčkove vyjadrenia tomu zatiaľ nenasvedčujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie