Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To je ZASE šok! Hviezdna speváčka sa ukázala s totálne zmeneným účesom, fanúšikovia onemeli!
Zdielať na

To je ZASE šok! Hviezdna speváčka sa ukázala s totálne zmeneným účesom, fanúšikovia onemeli!

Archívna reportáž

Osem mesiacov vydržala hviezdna speváčka Billie Eilish ako blondína. Tak ako keď sa odfarbila, aj teraz priam vybuchol internet a ľudia nevedia, čo si vlastne majú nechať poradiť. Billie dokáže byť rovnako zvodná blondínka, ako aj drzý chlapčisko - vlasy ju dokážu absolútne zmeniť.

Keď mladučká speváčka Billie Eilish, ktorá oslávi o dva týždne 20 rokov, v polovici marca ukázala svetu radikálnu zmenu imidžu na fotke na Instagrame, trhali sa rekordy. Stala sa prvým človek na tejto sociálnej sieti, ktorý dosiahol milión lajkov za rekordných 6 minút. Dnes má tá fotka už vyše 23 miliónov srdiečok. A niet sa čo čudovať, Billie bola na nepoznanie, v tom najlepšom zmysle.

Dovtedy nezrelé dievčisko s dvojfarebnými vlasmi s neónovým odtieňom sa akoby zázrakom zmenilo na femme fatale. Blond vlasy v kombinácii s nebesky modrými očami a výrazným poprsím z nej spravili razom sexidol. To sa ukázalo o dva mesiace neskôr, keď zvodnými fotkami z magazínu Vogue zlomila rekord na Instagrame po druhýkrát. To už jej na milión stačilo len niečo nad 5 minút.

Takto sa ukázala v máji v magazíne Vogue:

​Teraz zrejme rekord nezlomila, no aj tak má za 24 hodín 12miliónov srdiečok a vyše 220 tisíc komentárov. Z vampa sa stalo opäť nezbedné dievča. Billie k fotke napísala len jednoduché: "Chýbala som vám?" Akoby tým chcela povedať, že toto je jej skutočná tvár, nie tá dokonalo krásna blondína. Z komentárov sa pritom nedá jasne vyrozumieť, či je spokojná, alebo naopak. Pribúdajú najmä komentáre len s emotikonmi, no ak sú aj slovné komentáre, niektoré sú dočista neidentifikovateľné, či ide o kritku, alebo pochvalu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ktovie, či sa opäť vráti aj k nadrozmernému, teda oversized oblečeniu, ktoré jej mnohí vytýkali. Billie ale presne vedela, prečo to robí - nebaví ju kult tela, ktorý diktuje jedinú "správnu figúru", hoci je tá pre väčšinu žien absolútne nedosiahnuteľná a nereálna. Podobne je na tom so svojimi ženskými krivkami aj speváčka, a tak sa rozhodla radšej obliekať do "stanov", akoby dala niekomu podnet na komentovanie jej figúry. To sa zmenilo s príchodom "blond éry", keď sa Billie ukazovala aj vo vyslovene zvodných šatách, či v sexi bielizni. Žeby táto ženská fáza pokračovala, len s iným účesom? Stačí si počkať pár dní, Billie sa iste rada ukáže.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie