Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rakovina v štvrtom štádiu zmenila speváka na nepoznanie! S fanúšikmi zdieľal zásadnú správu o jeho stave!
Zdielať na
Hudba

Rakovina v štvrtom štádiu zmenila speváka na nepoznanie! S fanúšikmi zdieľal zásadnú správu o jeho stave!

Zdroj: Instagram/MH

Čo všetko sa odohrávalo pár mesiacov počas liečby rakoviny amerického speváka a basgitaristu skupiny Blink-182 Marka Hoppusa (49), prezradil on sám iba pred pár dňami, práve na Deň vďakyzdania. A nebolo to naozaj nič príjemné. Bol však odhodlaný napriek všetkému nad chorobou zvíťaziť a aj to nakoniec priam ako zázrakom dokázal. Je, pochopiteľne, veľmi šťastný a rád sa zveril s touto dobrou správou aj svojim sledovateľom na sociálnej sieti.

Priam symbolicky sa americký hudobník Mark Hoppus poďakoval za vyliečenie z rakoviny na americký sviatok Dňa vďakyvzdania. "Dnes mám byť za čo vďačný. Táto fotografia je z júna, v polovici chemoterapie, bez vedomia toho, či to funguje alebo nie, chrčiaci, odkázaný na podlahu kúpeľne," pripísal šťastný spevák k fotografii, na ktorej sa krčí pri záchode."Ak sa niekedy budem sťažovať na niečo banálne alebo nedôležité, prosím, ukážte mi túto fotografiu, aby ste mi pripomenuli, ako zle môže byť a aký som skutočne požehnaný. Dúfam, že všetci máte úžasný deň s priateľmi a rodinou. Šťastný Deň vďakyvzdania," vyjadril  svoje pocity vďačnosti, ktoré sa dajú ľahko pochopiť.

Mark Hoppus mal počas týchto sviatkov veru za čo ďakovať. Šesť mesiacov po začatí chemoterapie lymfómu vo štvrtom štádiu sa môže radovať, že zmizol. Túto správu mu oznámil jeho onkológ. "Práve som navštívil svojho onkológa a som z rakoviny vonku!" napísal v emotívnom príspevku na Instagrame. "Ďakujem Bohu a vesmíru, priateľom, rodine a všetkým, ktorí ma podporovali. Stále musím chodiť na kontroly každých šesť mesiacov a potrvá minimálne do konca roka, kým sa dám opäť dokopy, ale dnes je úžasný deň a cítim sa veľmi požehnaný," napísal svojim sledovateľom. 

Vypočujte si hit kapely Blink 182 z roku 2004 s názvom Miss You: 

Hoppus počas liečby chemoterapiou nebol práve v najlepšom rozpoložení. "Všetko na chemoterapii je nanič okrem tej časti, ktorá mi, dúfajme, zachráni život," napísal na Twitteri začiatkom tohto leta. Spýtal sa ostatných pacientov s rakovinou, či ešte niekoľko týždňov po liečbe "cítia vôňu chemoterapie", a poznamenal, že je vnútorná ."Niekedy, keď sú účinky chemoterapie silné a steroidy zdrvujúce a srdce mi búši, mám pocit, že počujem, ako sa mi s každým úderom srdca otvárajú a zatvárajú chlopne," napísal presne 8. augusta.

Mark Hoppus si opäť užíva život bez obáv z náročnej liečby chemoterapiou, ktorá mu však, zdá sa, prinavrátila zdravie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Hoppus (@markhoppus)

Na sociálnej sieti zdokumentoval aj svoju kaktusovú záhradu. "Pestujem zmutované odrody, pretože sa cítim byť s nimi spojený prostredníctvom mutácie mojich vlastných buniek. Ráno tu s nimi sedím, pijem kávu a hovoríme si 'no to je divné...'," priblížil svoju novú, trošku zvláštnu záľubu. Potešilo ho aj zistenie, že mu opätovne rastú vlasy a podelil sa o dôkazové fotografie aj so svojimi fanúšikmi. Poznamenal, že sa mu zvýšila energia a nálada. Hoppusov kolega z kapely, bubeník Travis Barker, hneď zareagoval: "Najlepšia správa, bratku!" Po jeho príchode do skupiny vydali v roku 1999 album Enema of the State, prelomový pop-punkový album s hitmi What's My Age Again a All the Small Things. Odvtedy skupina vydala ďalších päť albumov, pričom všetky sa dostali do americkej Top 3. V roku 2019 Hoppus spustil nový projekt Simple Creatures, duo s Alexom Gaskarthem z rockovej kapely All Time Low. 

Súvisiace články

Najčítanejšie